Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam was ponownie! nielot007 coraz gorzej ci idzie! teraz to wyglada jak ciezarowka! wogule nieprzypomina audi a8. co do mnie to chetnie udzial w bitwie:))))a batman narazie stoi w miejscu?

• Odpowiedzi 62
  • Wyświetleń 5,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

BATMAN: maska jest krzywa tam gdzie załamuje się światło, poza tym na tym zdjęciu nic nie widać

spróbuj inaczej oświetlić scenę i wrzuć renderek modelu bez lakieru

NIELOT: wydaj się być ok, ale wrzuć trochę większe zdjęcie

BOŻE LUDZIE WRZUĆCIE TROCHĘ WIĘKSZE ZDJĘCIA A NIE TAKIE MALUTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

Oki to mój pierwszy render. Na początek tylko maska ( nie dokończona) bo dopiero zaczołem =P ( zostałem zmuszony do umieszczenia tego renderka) =) Czekam na krytykę. thx . Za jakiś czas wstawię pare nowych renderków Yo

1.jpg

Napisano

saczek_xtrm zamiescilem bez textur, mam teraz duzo zmian duzo dodtkow , niestety przez jakis tydzien jeszcze niebede mial neta na chacie:(,(to wrzysko przez ta szkole!)wiec zamieszcze upgrade dopieri za jakis czas. pozdr

Napisano
  • Autor

no no bitwa robi sie coraz wieksza (sorki mini bitwa:D:D:D) jak tkos chce moze sie przylaczyc :D:D

ZAPRASZAMY!!!!!!

narka

Napisano

witam ! sa bledy ja sie przyznaje ;), car juz strasznie mi sie znudzil, teraz zachwycam sie reaktorem 3ds max 5.jakos niemam cierpliwosci do samochodow. pozdr.

muj%20car.jpg

Napisano

z checiom bym sie przylaczyl ale niebardzo chce mi sie robic to Audi. moze nastepnym razem a poki co bede tylko ogladac :D

ps. batman chyba maske masz krzywa.

Napisano
  • Autor

noi mam problem nie mam obecnie maxa 6 a w maxie 5 nie chce sie moje audi otworzyc:(:(:( wiec zaczelem robic od nowa mysle ze bedzie barziej podobny, bo cos mi ta pierwsza wesja a8 nie pasuje (czytaj: nie podobny) a tu chyba juz lepiej ale na razie malo jest

audi%20a8%202.jpg

audi%20a8%201.jpg