Gość tomek007 Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 witam was ponownie! nielot007 coraz gorzej ci idzie! teraz to wyglada jak ciezarowka! wogule nieprzypomina audi a8. co do mnie to chetnie udzial w bitwie:))))a batman narazie stoi w miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 heh, to już nie mini bitwa... to wojna ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 tomek007 czekam na pierwsze rendery słowo sie rzekło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 BATMAN: maska jest krzywa tam gdzie załamuje się światło, poza tym na tym zdjęciu nic nie widać spróbuj inaczej oświetlić scenę i wrzuć renderek modelu bez lakieru NIELOT: wydaj się być ok, ale wrzuć trochę większe zdjęcie BOŻE LUDZIE WRZUĆCIE TROCHĘ WIĘKSZE ZDJĘCIA A NIE TAKIE MALUTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Oki to mój pierwszy render. Na początek tylko maska ( nie dokończona) bo dopiero zaczołem =P ( zostałem zmuszony do umieszczenia tego renderka) =) Czekam na krytykę. thx . Za jakiś czas wstawię pare nowych renderków Yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 7 Maj 2004 Share Napisano 7 Maj 2004 saczek_xtrm zamiescilem bez textur, mam teraz duzo zmian duzo dodtkow , niestety przez jakis tydzien jeszcze niebede mial neta na chacie:(,(to wrzysko przez ta szkole!)wiec zamieszcze upgrade dopieri za jakis czas. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Maj 2004 Autor Share Napisano 7 Maj 2004 no no bitwa robi sie coraz wieksza (sorki mini bitwa:D:D:D) jak tkos chce moze sie przylaczyc :D:D ZAPRASZAMY!!!!!! narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Maj 2004 Autor Share Napisano 8 Maj 2004 wiec daje blizej bok: http://nielot008.w.interia.pl/A2.jpg przod: http://nielot008.w.interia.pl/A1.jpg lekka gora:): http://nielot008.w.interia.pl/A4.jpg perspektive http://nielot008.w.interia.pl/A3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 chyba trochę za kanciate te audi, no ale rób dalej zobaczymy może to tylko tak wygląda w tych ujęciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 witam ! sa bledy ja sie przyznaje ;), car juz strasznie mi sie znudzil, teraz zachwycam sie reaktorem 3ds max 5.jakos niemam cierpliwosci do samochodow. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 z checiom bym sie przylaczyl ale niebardzo chce mi sie robic to Audi. moze nastepnym razem a poki co bede tylko ogladac :D ps. batman chyba maske masz krzywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 23 Maj 2004 Autor Share Napisano 23 Maj 2004 noi mam problem nie mam obecnie maxa 6 a w maxie 5 nie chce sie moje audi otworzyc:(:(:( wiec zaczelem robic od nowa mysle ze bedzie barziej podobny, bo cos mi ta pierwsza wesja a8 nie pasuje (czytaj: nie podobny) a tu chyba juz lepiej ale na razie malo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 no , spoko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi