sasadam Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 witam posiadam 3ds max 2010 i zainstalowalem na nim vray 1.5 sp3 mam z nim 2 problemy, prosze o pomocw rozwiaznaiu problemu po pierwsze w materialach mam czrne kule i nie wiem jaki jest naniesiony materiał... wyglada to tak ---> http://hosting-zdjec.pl/view.php?filename=54bez_tytu_u.jpg a po 2 za zadne skarby nie moge wyrenderowac zdjecia ;/ wychodzi mi tylko i wyłącznie czarny obraz jeszcze raz prosze o pomoc, z gory dzieki - pozdrawiam!
hcpiter Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 Musisz wczytać vraya w assign renderer (F10) pierwsza zakładka na samym dole.
sasadam Napisano 7 Grudzień 2009 Autor Napisano 7 Grudzień 2009 wielkie dzieki teraz chodzi, ale za to mam jeszcze jedno pytanie, teraz jak renderuje jedno zdjecie to tra to ponad 40 min ;/ da sie to jakos obejsc by bylo szybciej?
Tores Napisano 7 Grudzień 2009 Napisano 7 Grudzień 2009 No widzisz a ja chciałbym renderować zdjęcia w 40 minut. U mnie to trwa czasami kilka godzin ;)
Weapon Of Choice Napisano 25 Styczeń 2010 Napisano 25 Styczeń 2010 Z tego źródła jakie masz nie ma jeszcze "stabilnej" wersji vraya do maxa 2010 :)
Rekomendowane odpowiedzi