Skocz do zawartości

Pojazd 3d : Armored Recon Car

Featured Replies

Napisano

Armored Recon Car.

Program: Maya

Pomysł zaczerpnąłem z concept arta Feng Zhu.

Prosty turntable:

http://vimeo.com/8016375

feng.jpg

armored_recon_car.png

armored_recon_car_front.jpg

Edytowane przez radi0n

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo fajny detal:) ale wydaje mi sie, ze pojazd jest troche zbyt szeroki albo za krotki patrzac na koncept

Napisano

wygląda fajnie, jest szansa na oteksturowaną wersję ? (może jakaś lekko komiksowo - kreskówkowa wersja )

Napisano

kola lepsze na art'cie ale cala reszta wporzo, detal ładny no i moze troszke jednak zaszeroki, tez dorzucam prosbe o wersje oteksturowana:P:D

Napisano

Fajny model, jedyne co mi nie pasuje, to śruby??, które wyglądają jak nakrętki. No chyba, że to nie śruby. I ciekawi mnie jak wyjąć łopatkę :P Czekam jak reszta na wersje z teksturami, bo może być na prawdę ciekawie :) (mam nadzieję, że taka się pojawi)

Napisano
  • Autor

Dzieki za opinie.

Co do teksturowania to nie moja bajka. Bawi mnie tylko modelowanie. Jezeli ktos zajmuje sie texturowaniem chetnie podesle scenke (maya 2010).

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.