adek Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Tym razem chciałbym Was zachęcić do sięgnięcia po papierowe wydanie tygodnika "Przekrój". W najnowszym papierowym wydaniu tygodnika "Przekroju" znajdziecie kilka tematów, które powinny Was zainteresować. Najnowszy numer tego tygodnika poświęcony będzie stereoskopii. Jako ciekawostkę mogę napisać również, że autorem okładki jest Jakub Jabłoński. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=919 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 Z pewnoscia ubedzie Ci Adku miliard czytaczy przez to, ze "robisz mala reklame temu tygodnikowi" ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 7 Grudzień 2009 Share Napisano 7 Grudzień 2009 E tam! Nie ma się co przejmować przewrażliwcami :P Szkoda, że nie wiemy co dokładniej będzie w środku. Pewnie to, co od dawna już wszyscy tu wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ford Prefect Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Przekuj przez u się pisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Mam - sporo tam PI i Avatara, ale spodziewałem się więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi