Orangegraphics Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 bardzo ładnie w sumie, tylko podłoga przepalona za bardzo w miejsu gdzie pada światł oz okien. mapowanie paneli i dywanu doś bardzo mocno ci się rozciągneło sciany wyszly jakby miały brudne zacieki, nie wiem czy tak miało być
Gość Cornelius Scipio Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Uczysz się u Stanislava ? ;) pzdr.
3d_operator Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Uczysz się u Stanislava ? ;) pzdr. Te klimaty... Jeśli się u niego uczysz, to napisz coś o tym, czy warto itp. Pozdr.
Abell Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Cornelius Scipio o tym samym pomyślałem, gdyż w Polsce nie ma, chyba aż tak zaawansowanego rustykalizmy. Wizualki bardzo czyste, i ładne, szkoda tylko że książki na biblioteczce się powtarzają aż tak często.
Gość Cornelius Scipio Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Niestety nie miałem takiej przyjemności, ale jak zobaczyłem wizualkę to od razu się skojarzyło :) pzdr.
Mulholland Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Fajny pokój. Wnętrza foteli są u mnie prawie całkowicie ciemne, wg mnie dobrze by było gdyby było coś tam widać. Kuferki chyba z Ikei :)
Samot-nick Napisano 9 Grudzień 2009 Autor Napisano 9 Grudzień 2009 do wszystkich zainteresowanych , tak u staszka :) i warto duzo materialow, bardzo pomaga przy robieniu rysunku, generalnie jestem bardzo zadowolony poniewaz w koncu widze postepy w pracy z vizkami. Maestro101
Rekomendowane odpowiedzi