Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Kiedyś gdzieś czytałem, że słynny "Kinematograf" pana Bagińskiego ma być do kupienia razem z gazetą. Czy to prawda? Jeżeli tak to kiedy?:) Pozdrawiam
troglodyta Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Możesz zobaczyć na tej stronce : http://www.dodatkidogazet.pl/ są tam aktualizowane na bieżąco dodatki do gazet i zapowiedzi dodatków. Jak by tak było jak piszesz to czekam z niecierpliwością, chociaż mam spore wątpliwości.
Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 znaczy słyszałem że będzie już po tych wszystkich konkursach na które teraz jeżdżą:) O ile dobrze pamiętam to podobnie było i z "Katerdrą" tylko to chyba było już po tym całym oskarowym zamieszaniu. Więc pewnie bedzie dopiero w okolicach lutego.
Baggins Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Ja nic nie wiem. Plotka. Nie wykluczam, ze tak bedzie, ale na razie na taki pomysl nie wpadlismy. t.
Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 To może warto by pomyśleć:) Myślę że masa osób by to kupiła.
Hubi Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 To może warto by pomyśleć:) Myślę że masa osób by to kupiła. Ja z kolei myślę że nie warto... Jakoś dla mnie film jako dodatek do gazety od razu traci to "coś". Z reguły obwarowany jest z każdej strony reklamami.. i niemal zawsze pozbawiony wszelkich dodatków, które znajdują się na zwykłym dvd. Ewentualnie na dalekim schyłku swojej kariery - kiedy wszyscy naprawdę zainteresowani nabędą już wersje pudełkowe - wtedy wkroczyć dodatkiem do gazety.. choć wciąż wg mnie przez większość ludzi traktowany jest jak gratisowe kolczyki czy szminka... Ale to tylko moje zdanie :) btw. Tomku czy planowane jest wypuszczenie "Kinematografu" na DVD (w formie pudełkowej oczywiście :) )?
PLS Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 No w koncu bym to ogladnal, ile mozna czekac?!;]
Gość kakaku Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 Ja z kolei myślę że nie warto... Jakoś dla mnie film jako dodatek do gazety od razu traci to "coś". Dla mnie też, ale myślę że film doszedł by do większej rzeszy odbiorców. A i w cenie zapewne byłaby różnica:)
streaker Napisano 9 Grudzień 2009 Napisano 9 Grudzień 2009 btw. Tomku czy planowane jest wypuszczenie "Kinematografu" na DVD (w formie pudełkowej oczywiście )? O to to to... :) Katedra i Sztuka Spadania stoją już na półeczce i czekają, żeby Kinematograf do nich dołączył. No i to chyba jedyna możliwość zobaczenie w normalnej jakości (na kopie jakie możemy znaleźć np. na youtubach nawet nie spojrzałem)
Baggins Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 Planujemy wydanie Bluraya i DVD z wszystkimi filmami, nie tylko moimi , ale pisalem o tym w watku Kinematografu i mowilem na spotkaniach. To raczej zalatwi sprawe. ;-) t.
Gość kakaku Napisano 10 Grudzień 2009 Napisano 10 Grudzień 2009 (edytowane) Podobnie jak streaker nie lubie oglądać filmów w beznadziejnej jakości. Jak oglądać to w jak najlepszej ;) Tomek, jeżeli jest taka opcja z dvd i blueray to czy wiadomo kiedy wyjdzie? Edytowane 10 Grudzień 2009 przez kakaku
Rekomendowane odpowiedzi