Gość agnes25 Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 mam problem jestem początkująca w w 3max i chciałam bym uzyskać takiej pomocy czy ktoś by nie pomógł by zrobić mi prostego miasta zeby były drogi znak stop i żeby była mała animacja zeby się coś poruszało prosze o pomoc pozdrawiam agnes 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 a ile masz lat? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 oj ciężko będzie :) Raczej poznaj podstawy programu, ale nie wróżę nic dobrego w krótkim czasie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PICsell Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 To chyba nie ten dział. Co do miasta są pluginy CyGen czy CityEngine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abell Napisano 10 Grudzień 2009 Share Napisano 10 Grudzień 2009 http://www.max3d.pl/news.php?id=899 powinno pomóc i jest za free i banalnie prosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Mógłby któryś mod to przenieść, tak samo jak Long night z Bitwy 2D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi