Napisano 11 Grudzień 200915 l witam wrzucam model conceptu koncernu BMW-Vision, ktory od jakiegos czasu szkubie powiem szczerze iz chcialem go sam ukonczyc w tajemnicy :P, ale stwierdzilem iz znowu beda mogly byc okrzyki typu nie twoj z kad sciagnales etc, tak wiec leci do wip.... umieszczam claye siatki oraz wstepne materialy... soft to 3dmvrps Edytowane 1 Styczeń 201015 l przez plasti
Napisano 11 Grudzień 200915 l Autor no bede sie staral pelna pare w to wkladac, bardzo mi sie podoba ten ich concept i dlatego mnie tak wzielo
Napisano 11 Grudzień 200915 l Autor lol, no w sumie pomyslimy, lub cos w rodzaju r8 z 'i robot' ala poduszkowiec:D
Napisano 11 Grudzień 200915 l Może na koniec zrób lekki tiuning i zrób z niego latający samochód :D lekki tuning:D rozwaliło mnie:D A ogólnie samochód fajny. Będę często zaglądał:)
Napisano 11 Grudzień 200915 l no concept super. Ładnie idzie, jedynie to do czego można się doczepić to linia dachy nie idzie płynnie - widać to na renderze z boku. Masz jakieś bluprinty do tego?
Napisano 11 Grudzień 200915 l hehe... nie wytrzymał ;) albo może zrób z niego animacje - jakiegos transformersa :P model wypas! daleko mi do takich wyczynów. yO!
Napisano 11 Grudzień 200915 l Też coś tam trzymam w tajemnicy i mnie kusi ale nie narazie meśka robie:). nieźle idzie jak do tej pory wypas.
Napisano 11 Grudzień 200915 l Fajnie, tylko dlaczego na thumbnailu jest skończony a w poście tylko blacha? (?|_|?)
Napisano 12 Grudzień 200915 l dac77, bo wolał wstawić zdjęcie, a nie render. Ładnie idzie, rendery pozytywnie mnie zaskoczyły.
Napisano 12 Grudzień 200915 l Autor dzieki wszystkim, kurde ludziki wspieracie mnie:D masakra, podziekowac:D:D... transformers to nie glupi pomysl ale nie wiem czy bym dal rade.... a co do fotki narazie niech lezy, jak beda kola to wrzuce:P:D narazie jestem zawalony robota(nie 3d, tej ktorej mam juz dosc) wiec dopiero jutro wieczorem cos moze upne, mysle ze kola a moze tak ktos na temat lakieru by cos tak powiedzial?????
Napisano 12 Grudzień 200915 l Autor @ marcinW - no mowiles ze chcialbys widziec to w wipie, et włala:P @ zgred - prosze rzut z boku whit blacha, wydaje mi sie ze prosciej nie idzie:P
Napisano 13 Grudzień 200915 l Autor no to upek kola ktore prawie przyspozyly mi spazmow, poprzez ich niesymetrycznosc, clay oraz propozycja nowego lakieru....
Napisano 14 Grudzień 200915 l latos to auto generalnie nie grzeszy... urodą ;) plasti no tak tak, z zapartym tchem czekam na rozwój wydarzeń w tym wątku
Napisano 14 Grudzień 200915 l Autor latos, ale to nie moj concept, te felgi juz takie sa w tym samochodzie
Napisano 14 Grudzień 200915 l Autor dla niewtajemniczonych>>>>> http://motoryzacja.interia.pl/galerie/motoprzyszlosc/bmw-vision-efficientdynamics/zdjecie/duze,1101328,1,13
Napisano 17 Grudzień 200915 l Ale przecież bez problemu można je zmienić :D Ale dobra narazie zrób tak jak jest na refkach.
Napisano 17 Grudzień 200915 l Autor postaram sie ale napewno uproszczone, nie ma nigdzie takich refek z detalami bedzie na zasadzie 'widoczne przez szybe' zeby cus bylo inside
Napisano 18 Grudzień 200915 l Fajny koncept wybrałeś. I ładnie Ci to idzie! Zwróć tylko uwagę na kształt i proporcje pionowego przetłoczenia na karoserii idącego od przednich lamp w dół. Podobnie boczne wcięcie troszkę kuleje... Przejrzyj referki i dawaj dalej! Powodzenia!
Napisano 18 Grudzień 200915 l Homa chyba miał na myśli te miejsca: Bieżnik na oponach nie jest za drobny czasem? Poza tym bajer, dajesz dalej :)
Napisano 19 Grudzień 200915 l Autor bierznik sie sypnal, ale ja juz nie mialem sily sie bawic, no te miejsca postaram sie jak najlepiej doporzadkowac i kupe innych, niewyobrazam sobie detalu, to bedzie roboty...
Napisano 19 Grudzień 200915 l No, nad detalem trochę posiedzisz :D Ale za to fajna rzecz będzie do portfolio ;)
Napisano 19 Grudzień 200915 l halset pokazał o co mi chodziło, z czego ten przedni bug po całej długości aż do dołu powinien być :-P kibicuję mocno - keep going man! ładnie Ci to idzie, rendy rób sobie też z innych ujęć, bo jak będziesz miał coś krzywo to nie zauważysz :) dawaj dawaj!
Napisano 22 Grudzień 200915 l Autor no to upek, malo czasu i malo weny, ale nie popuszcze coraz blizej konca... dodano: swiatla front, swiatla tyl, grill
Napisano 22 Grudzień 200915 l no i teraz wygląda że to bmw :D fajnie Ci idzie, tylko(no i falujące drzwi:
Napisano 23 Grudzień 200915 l Autor to nie sa falujace drzwi, tylko hdr sie tak odbija zapomnialem odmontowac Edytowane 23 Grudzień 200915 l przez tweety
Napisano 24 Grudzień 200915 l Autor i swiateczny render, prosto powieczerzny:D:D niech sie ktos w koncu wypowie...... ja juz sam nie wiem ktory lepszy....
Napisano 24 Grudzień 200915 l wow. widze ze ostro do przodu sprawy sie posuwaja. chwile mnie nie bylo i prosze :] dajesz dajesz
Napisano 24 Grudzień 200915 l No coraz ładniej, ale tamte bugi popraw. Lakier nie za bardzo matowy? Hm..
Napisano 24 Grudzień 200915 l Autor te bug na koniec zostawiam:D nad lakierem caly czas mysle, bialy lakier jest najtrudniejszy do pokazania
Napisano 26 Grudzień 200915 l Witam ładny model ale studio koszmarne posiedź więcej nad nim niż 10 min. Może spróbuj jak chcesz hdrkami świecić to takimi bardziej przeznaczonymi do studia tu masz link HDRi Pack 2 Pozdrawiam Tomek
Napisano 30 Grudzień 200915 l moze zrob model do jakiegos konkretnego etapu i wtedy KONKRETNIE zajmij sie renderem a nie takie ni w 5 ni w 10.
Napisano 1 Styczeń 201015 l Autor upek, wszystko skonczone z zewnatrz, nie patrzcie na babola z przodu cos sie zepsulo podczas przenoszenia x.obj
Napisano 1 Styczeń 201015 l Ładnie, naprawdę nieźle poradziłeś sobie z krzywymi samochodu, jednak od kilku upów strasznie razi mnie bug na boku, w połowie rozstawu osi. Po za tym: dwa łuki od klamki w dół- jeden przy drzwiach i jeden biegnący z nadkola do przodu- też nie wyglądają w 100% dobrze. Chamfer wokół tylnego miejsca na rejestrację ma różną wartość (nie jest równie ostry na całej długości). Trochę poprawek by się przydało, a myślę, że warto.
Napisano 1 Styczeń 201015 l Autor dzieki postaram sie, te bmw spowodoalo we mnie zmeczenie materialu juz:P