plasti Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 (edytowane) witam wrzucam model conceptu koncernu BMW-Vision, ktory od jakiegos czasu szkubie powiem szczerze iz chcialem go sam ukonczyc w tajemnicy :P, ale stwierdzilem iz znowu beda mogly byc okrzyki typu nie twoj z kad sciagnales etc, tak wiec leci do wip.... umieszczam claye siatki oraz wstepne materialy... soft to 3dmvrps Edytowane 1 Styczeń 2010 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 O kurde robi wrażenie nie mogę się doczekać kolejnych upów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 no bede sie staral pelna pare w to wkladac, bardzo mi sie podoba ten ich concept i dlatego mnie tak wzielo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Może na koniec zrób lekki tiuning i zrób z niego latający samochód :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MRmike Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 łooo dla mnie kosmos ;p;p;d bede ogladal i czekam na upy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 11 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2009 lol, no w sumie pomyslimy, lub cos w rodzaju r8 z 'i robot' ala poduszkowiec:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Może na koniec zrób lekki tiuning i zrób z niego latający samochód :D lekki tuning:D rozwaliło mnie:D A ogólnie samochód fajny. Będę często zaglądał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgred Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 no concept super. Ładnie idzie, jedynie to do czego można się doczepić to linia dachy nie idzie płynnie - widać to na renderze z boku. Masz jakieś bluprinty do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 może i robi wrażenie, ale sam model tego BMW kompletnie do D! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 hehe... nie wytrzymał ;) albo może zrób z niego animacje - jakiegos transformersa :P model wypas! daleko mi do takich wyczynów. yO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Też coś tam trzymam w tajemnicy i mnie kusi ale nie narazie meśka robie:). nieźle idzie jak do tej pory wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dac77 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 Fajnie, tylko dlaczego na thumbnailu jest skończony a w poście tylko blacha? (?|_|?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 12 Grudzień 2009 Share Napisano 12 Grudzień 2009 dac77, bo wolał wstawić zdjęcie, a nie render. Ładnie idzie, rendery pozytywnie mnie zaskoczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2009 dzieki wszystkim, kurde ludziki wspieracie mnie:D masakra, podziekowac:D:D... transformers to nie glupi pomysl ale nie wiem czy bym dal rade.... a co do fotki narazie niech lezy, jak beda kola to wrzuce:P:D narazie jestem zawalony robota(nie 3d, tej ktorej mam juz dosc) wiec dopiero jutro wieczorem cos moze upne, mysle ze kola a moze tak ktos na temat lakieru by cos tak powiedzial????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 12 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2009 @ marcinW - no mowiles ze chcialbys widziec to w wipie, et włala:P @ zgred - prosze rzut z boku whit blacha, wydaje mi sie ze prosciej nie idzie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 13 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2009 no to upek kola ktore prawie przyspozyly mi spazmow, poprzez ich niesymetrycznosc, clay oraz propozycja nowego lakieru.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 Felgi raczej dał bym dać jakieś inne bo te są PASKUDNE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 14 Grudzień 2009 Share Napisano 14 Grudzień 2009 latos to auto generalnie nie grzeszy... urodą ;) plasti no tak tak, z zapartym tchem czekam na rozwój wydarzeń w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2009 latos, ale to nie moj concept, te felgi juz takie sa w tym samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 14 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2009 dla niewtajemniczonych>>>>> http://motoryzacja.interia.pl/galerie/motoprzyszlosc/bmw-vision-efficientdynamics/zdjecie/duze,1101328,1,13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Ale przecież bez problemu można je zmienić :D Ale dobra narazie zrób tak jak jest na refkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 17 Grudzień 2009 Share Napisano 17 Grudzień 2009 Wnętrze też będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 17 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2009 postaram sie ale napewno uproszczone, nie ma nigdzie takich refek z detalami bedzie na zasadzie 'widoczne przez szybe' zeby cus bylo inside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Fajny koncept wybrałeś. I ładnie Ci to idzie! Zwróć tylko uwagę na kształt i proporcje pionowego przetłoczenia na karoserii idącego od przednich lamp w dół. Podobnie boczne wcięcie troszkę kuleje... Przejrzyj referki i dawaj dalej! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 dzieki homa, rozrysuj mi to o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 18 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2009 upek zarys szyby oraz drzwi bocznych inne materialy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Grudzień 2009 Share Napisano 18 Grudzień 2009 Homa chyba miał na myśli te miejsca: Bieżnik na oponach nie jest za drobny czasem? Poza tym bajer, dajesz dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 19 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2009 bierznik sie sypnal, ale ja juz nie mialem sily sie bawic, no te miejsca postaram sie jak najlepiej doporzadkowac i kupe innych, niewyobrazam sobie detalu, to bedzie roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 No, nad detalem trochę posiedzisz :D Ale za to fajna rzecz będzie do portfolio ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latos Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 No no coraz bardziej przypomina samochód keep going czekam na upki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 halset pokazał o co mi chodziło, z czego ten przedni bug po całej długości aż do dołu powinien być :-P kibicuję mocno - keep going man! ładnie Ci to idzie, rendy rób sobie też z innych ujęć, bo jak będziesz miał coś krzywo to nie zauważysz :) dawaj dawaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2009 no to upek, malo czasu i malo weny, ale nie popuszcze coraz blizej konca... dodano: swiatla front, swiatla tyl, grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 no i teraz wygląda że to bmw :D fajnie Ci idzie, tylko(no i falujące drzwi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 (edytowane) to nie sa falujace drzwi, tylko hdr sie tak odbija zapomnialem odmontowac Edytowane 23 Grudzień 2009 przez tweety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2009 i swiateczny render, prosto powieczerzny:D:D niech sie ktos w koncu wypowie...... ja juz sam nie wiem ktory lepszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 wow. widze ze ostro do przodu sprawy sie posuwaja. chwile mnie nie bylo i prosze :] dajesz dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 24 Grudzień 2009 Share Napisano 24 Grudzień 2009 No coraz ładniej, ale tamte bugi popraw. Lakier nie za bardzo matowy? Hm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 24 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2009 te bug na koniec zostawiam:D nad lakierem caly czas mysle, bialy lakier jest najtrudniejszy do pokazania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 proba z hdr'ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Witam ładny model ale studio koszmarne posiedź więcej nad nim niż 10 min. Może spróbuj jak chcesz hdrkami świecić to takimi bardziej przeznaczonymi do studia tu masz link HDRi Pack 2 Pozdrawiam Tomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 26 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2009 dzieki tomek, jeszcze wszystko w powijakach, thx za linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 30 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2009 renderek profilowy ala audica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 moze zrob model do jakiegos konkretnego etapu i wtedy KONKRETNIE zajmij sie renderem a nie takie ni w 5 ni w 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hendels Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 lekki tuning "letki lifting" u nas na to mówią :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 upek, wszystko skonczone z zewnatrz, nie patrzcie na babola z przodu cos sie zepsulo podczas przenoszenia x.obj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 Ładnie, naprawdę nieźle poradziłeś sobie z krzywymi samochodu, jednak od kilku upów strasznie razi mnie bug na boku, w połowie rozstawu osi. Po za tym: dwa łuki od klamki w dół- jeden przy drzwiach i jeden biegnący z nadkola do przodu- też nie wyglądają w 100% dobrze. Chamfer wokół tylnego miejsca na rejestrację ma różną wartość (nie jest równie ostry na całej długości). Trochę poprawek by się przydało, a myślę, że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2010 dzieki postaram sie, te bmw spowodoalo we mnie zmeczenie materialu juz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi