Shegy Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Oto model który zrobiłem niedawno w kilka godzin(wzorowany na modelu autentycznym) Oglądajcie oceniajcie i się nabijajcie. Ujęcie nr1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shegy Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 ujęcie nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Zarzuc siatką bo już widać trochę błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 w miarę dobrze odwzorowane, ale jest kilka błędów, otóż jakieś dziwne historie dzieją się na klawiszu \'enter\' i na górze tej klawiatury. Nie pdoba mi się też wykonanie diod Num, Caps i Scroll Lock\'ów, to wygląda jak dziury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Wyglada ogolnie ok. Cos dziwnego dzieje sie z lewy-gornym rogiem. Dziwnie wygladaja strzalki na kursorach, enterze. Na klawiaturze numerycznej cyeferki i inne napisy sa chyba za blisko krawedzi klawiszy. Zwykle na klawiszach F i J sa takie wypustki, u Ciebi ich nie ma. Nie najlepiej oswietliles i pokazales ten model, jakies czarne strasznie te cienie. Ogolnie wyglada fajnie - gdyby byl element jakiejs wiekszej sceny, to pewnie nie byloby widac wiekszosci drobnych bledow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 wszystko OK, tylko prezentacja nienajlepsza... P.S. Avatarek, zeby wszyscy go widzieli musi byc gdzies w sieci a nie na twoim dysku... inaczej tylko ty bedziesz go widzial... (f:shegy.jpg) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Przydalaby się mi taka klawiaturka teraz...do Sali komputerowaj... Będę właśnie robił lawiaturkę na czasie...:P Co do obiektu...jest ok :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 daj siatke bedzie smiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Mnie się podoba ale klawisze są jakieś dziwne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 noo fajna ale zrob z klawiszami multimedialnymi i czarna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Dla mnie jest kilka rzeczy, o których warto napisać.... po pierwsze nie sądzę, żeby klawisze były takie płaskie.. przeważnie sa lekko zagłębione... jesli masz płaskie to współczuję. Dziury wycięte booleanem (Diody) skasaniły siatke tak mocno, że na renderze to wyłazi. To niedobrze... Na krawędziach klawiatury, na jej obrzerzach, masz za mało podziałów a na dokładkę mapa cienia ma za małą rozdzielczość, co w efekcie daje takie przełamane szarości w miejscach, gdzie nie powinno ich być. Materiał klawiatury... wiesz... to nie tylko literki i cyferki. Zawsze trochę syfu gdzieś się dostanie, a nawet jeśli jest zupełna nówka to nie jest tak jednolisie mdła... bardziej świeci i błyszczy.... i jest delikatnie chropowata na dokładkę... Co do samej prezentacji modelu, to mógłbys ciekaweij to zrobić. Otoczenie (nie mówię o robieniu całego srodowiaska, ale czasami szare podłoże po horyzont nie załatwia sprawy. To samo z oświetleniem. Ale mam wrażenie, że jeszcze wszystko przed tobą, więc trzymam kciuki i poprosze o coś bardziej kreatywnego i twórczego... :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Ale fajne gumowe guzyczki :)... a wtyczki caps lock to dopiero jazda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 napisał LISEK Ale fajne gumowe guzyczki :)... a wtyczki caps lock to dopiero jazda :D hehe teraz sie dopiero skaplem ze te guziki wygladaja jak gupowe !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 zapewne było z tym dużo roboty... aloe efekt nie jest jakiś piorunujący.... po za tym sporo błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi