El Wieczor Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Hej! Jest to moja trzecia pracka do portfolio. Tym razem pierwsza wizka z moim projektem. Soft: Max 2009, VRay, PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Co do nazwy wątku - śmieszny zgrzyt ,bo patio to z samego założenia to coś co jest wewnątrz budynku, tutaj to bardziej taki taras. Gdybym patio tutaj swoje pokazywał nie połączyłbym tego ze słowem exterior - ale to moja opinia! Co do projektu - aż się prosi aby te deski miały swoją ciągłość na tych barrierkach pod tymi niezbyt szczęśliwymi kutymi elementami(wywal to!) Ogólnie to bałaganik i horyzont nie ten, bo jest wrażenie wpadania w tamtą dolinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 22 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2009 (...) i horyzont nie ten, bo jest wrażenie wpadania w tamtą dolinę. Ale właśnie domek jest na górce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahred6 Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 W porządku, ale jest wrażenie osuwania się w dół - inne zbiegi otoczenia i Twojego obrazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1084 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Postmodernizm pełną gębą. :) Wizka jak na 3Dsraksy pierdaksy i inne wireje to słabo a nawet bardzo :P No dobra - wizka wizką ale gdzie jest projekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz3d Napisano 2 Styczeń 2010 Share Napisano 2 Styczeń 2010 ja tam nie czepialbym sie definicji patio(to tez mozemy tak nazwac jezeli jest elementem polaczonym z budynkiem)-balaganu strasznego tez nie widze.I a problemu zbiegow nie dostrzegam.Jahred chodzi Ci o zbiegi gor w tle:)Ogolnie troszke nie moj styl ale tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi