Napisano 25 Grudzień 200915 l Witam zaczynam zabawe z zbrushem, mialem juz z nim troche do czynienia, ale mam zamiar nauczyc sie czegos wiecej, dlatego bede umieszczal modele w nim dziargane :) na pierwszy ogien idzie Turtles, ktorego jeszcze nie skonczylem bede dawal update'y z modelingu. Turtles: Mam nadzieje na jakies wskazowki i komentarze :p Jakby ktos chcial zoomy to piszcie jakby cos bylo nie widoczne na screenach. pzdr
Napisano 26 Grudzień 200915 l Dziergane, a nie dziargane. Anatomia od pasa w górę daje pupy - skorzystaj z atlasu.
Napisano 26 Grudzień 200915 l dac77 napisał: Gdzie ta teczka? Ja widzę jakiegoś ludka w dziwnym kaftanie. Teczka nie musi byc odrazu zapelniona :P po to dalem temat teczka zeby nie rozrzucac modeli po calym forum tylko trzymac w jednym miejscu, i jakby nie bylo to jest WIP, M@ti: mozesz napisac co dokladnie masz n mysli piszac ze jest zla anatomia ? Chodzi ci o budowe miesni czy moze jakie zle proporcje?
Napisano 26 Grudzień 200915 l o rany. To był żart. Teczka w sensie walizka, nesesser. M@TI ma pewnie na myśli że dostępne są pewnie jakieś ksiązki o anatomii żółwi dla weterynarzy lub artystów.
Napisano 26 Grudzień 200915 l dac77 napisał: M@TI ma pewnie na myśli że dostępne są pewnie jakieś ksiązki o anatomii żółwi dla weterynarzy lub artystów. Ja tu żółwiej anatomii za wiele oprócz skorupy nie widzę.Reszta całkiem ludzka i książka o ludzkiej anatomii wystarczy. Dłonie chyba za małe,i główka może też.Nogi trochę za długie chyba w stosunku do tułowia,albo ręce za krótkie.Ogólnie spoko,dawaj dalej. Pozdr:)
Napisano 28 Grudzień 200915 l Dzieki mafido miales racje, zmniejszylem nogi, duzo dalo powiekszenie glowy ale to poprawilem dosc szybko :) jest jeszcze troche do poprawy: rece, stopy, poprawie jak bedzie troche wiecej czasu. Update'y nie beda czeste, ale napewno dokoncze model :) PS: musze poszukac wiecej referencji bo tutaj srednio widac stopy mam wrazenie jakby mieli duze a chyba tak nie jest :) Edytowane 28 Grudzień 200915 l przez DanMus