Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam zaczynam zabawe z zbrushem, mialem juz z nim troche do czynienia, ale mam zamiar nauczyc sie czegos wiecej, dlatego bede umieszczal modele w nim dziargane :) na pierwszy ogien idzie Turtles, ktorego jeszcze nie skonczylem bede dawal update'y z modelingu.

Turtles:

60027005.jpg

42383741.jpg

43426855.jpg

59122487.jpg

Mam nadzieje na jakies wskazowki i komentarze :p

Jakby ktos chcial zoomy to piszcie jakby cos bylo nie widoczne na screenach.

pzdr

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dziergane, a nie dziargane.

Anatomia od pasa w górę daje pupy - skorzystaj z atlasu.

Napisano
  dac77 napisał:
Gdzie ta teczka? Ja widzę jakiegoś ludka w dziwnym kaftanie.

Teczka nie musi byc odrazu zapelniona :P po to dalem temat teczka zeby nie rozrzucac modeli po calym forum tylko trzymac w jednym miejscu, i jakby nie bylo to jest WIP,

M@ti: mozesz napisac co dokladnie masz n mysli piszac ze jest zla anatomia ?

Chodzi ci o budowe miesni czy moze jakie zle proporcje?

Napisano

o rany. To był żart. Teczka w sensie walizka, nesesser.

M@TI ma pewnie na myśli że dostępne są pewnie jakieś ksiązki o anatomii żółwi dla weterynarzy lub artystów.

Napisano
  dac77 napisał:
M@TI ma pewnie na myśli że dostępne są pewnie jakieś ksiązki o anatomii żółwi dla weterynarzy lub artystów.

Ja tu żółwiej anatomii za wiele oprócz skorupy nie widzę.Reszta całkiem ludzka i książka o ludzkiej anatomii wystarczy.

Dłonie chyba za małe,i główka może też.Nogi trochę za długie chyba w stosunku do tułowia,albo ręce za krótkie.Ogólnie spoko,dawaj dalej.

Pozdr:)

Napisano

Dzieki mafido miales racje, zmniejszylem nogi, duzo dalo powiekszenie glowy ale to poprawilem dosc szybko :) jest jeszcze troche do poprawy: rece, stopy, poprawie jak bedzie troche wiecej czasu.

Update'y nie beda czeste, ale napewno dokoncze model :)

40347291.jpg

53976023.jpg

46069365.jpg

teenagemutantninjaturtli.jpg

PS: musze poszukac wiecej referencji bo tutaj srednio widac stopy mam wrazenie jakby mieli duze a chyba tak nie jest :)

Edytowane przez DanMus

Napisano

Update:

kolor1.jpg

kolor2.jpg

kolor3.jpg

kolor4.jpg