Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem pokazać tutaj model, który robie już od jakiegoś czasu. Jest to N grupowa Impreza.

n153.jpg

n142.jpg&logo=logo.jpg

n154.jpg

n155.jpg

Edytowane przez Siadly

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemnie to wygląda... jak na lp;)

Napisano

ciekawie ? toż bardzo ciekawie :D nie dosyć, że autko świetne ;) (ostatnio przekonałem się jakoś do nowej subary :P ) to jeszcze skill dobry :)

tylko rozpórka Ci w karoserię wchodzi :)

Napisano

Piekne autko, lubie gdy nadkola w autach sa naturalnie zaokraglone. Możesz napisać jak dajesz rade z tak gesta siatka bez ms?.

Napisano
  • Autor

Dzięki za pozytywne opinie, staram się jak mogę :)

Czy ta siatka jest taka gęsta? Myślę, że są lepsi spece od radzenia sobei z siatką. W moim przypadku, modelowanie detali odbywa się dopiero po uzyskaniu głównego kształtu karoserii, myślę, że to bardzo ułatwia sprawę.

A teraz foty wnętrza:

n153.jpg

n154.jpg

(Ten błąd przy daszku na desce rozdzielczej juz naprawiony ;) )

Napisano

Nie ma sie co do czego przyczemić, moze poza tym że to sportowa wersja.

Czy to ma znaczenie ile ma na zewnatrz a lile wewnatrz?. Jesli obraz jest w kabinie to automatycznie reszta nie jest renderowana. Skad masz blueprinta wewnatrz?

Napisano
  • Autor

Odkop. Postanowiłem wrócić do tego modelu, tym bardziej, że już niewiele zostało do wymodelowania. Właściwie zostały mi już tylko felgi, elektrownia na maskę, mocowanie koła zapasowego w środku i znaczki. Więc jestem blisko (a zarazem daleko, bo mapowanie tego będzie niezłą jatką :) ).

n162.jpg

n163.jpg

n161.jpg