Napisano 27 Grudzień 200915 l Postanowiłem pokazać tutaj model, który robie już od jakiegoś czasu. Jest to N grupowa Impreza. Edytowane 27 Grudzień 200915 l przez Siadly
Napisano 30 Grudzień 200915 l ciekawie ? toż bardzo ciekawie :D nie dosyć, że autko świetne ;) (ostatnio przekonałem się jakoś do nowej subary :P ) to jeszcze skill dobry :) tylko rozpórka Ci w karoserię wchodzi :)
Napisano 3 Luty 201015 l Piekne autko, lubie gdy nadkola w autach sa naturalnie zaokraglone. Możesz napisać jak dajesz rade z tak gesta siatka bez ms?.
Napisano 8 Luty 201015 l Autor Dzięki za pozytywne opinie, staram się jak mogę :) Czy ta siatka jest taka gęsta? Myślę, że są lepsi spece od radzenia sobei z siatką. W moim przypadku, modelowanie detali odbywa się dopiero po uzyskaniu głównego kształtu karoserii, myślę, że to bardzo ułatwia sprawę. A teraz foty wnętrza: (Ten błąd przy daszku na desce rozdzielczej juz naprawiony ;) )
Napisano 12 Luty 201015 l Nie ma sie co do czego przyczemić, moze poza tym że to sportowa wersja. Czy to ma znaczenie ile ma na zewnatrz a lile wewnatrz?. Jesli obraz jest w kabinie to automatycznie reszta nie jest renderowana. Skad masz blueprinta wewnatrz?
Napisano 25 Lipiec 201014 l Autor Odkop. Postanowiłem wrócić do tego modelu, tym bardziej, że już niewiele zostało do wymodelowania. Właściwie zostały mi już tylko felgi, elektrownia na maskę, mocowanie koła zapasowego w środku i znaczki. Więc jestem blisko (a zarazem daleko, bo mapowanie tego będzie niezłą jatką :) ).
Napisano 31 Lipiec 201014 l Wygląda już naprawdę dobrze. Jeszcze tylko texturki i jak skończysz to wrzuć do GTA 4 ;)