Siadly Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 (edytowane) Postanowiłem pokazać tutaj model, który robie już od jakiegoś czasu. Jest to N grupowa Impreza. Edytowane 27 Grudzień 2009 przez Siadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 zapowiada się ciekawie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Bardzo przyjemnie to wygląda... jak na lp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eddy__ Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 ciekawie ? toż bardzo ciekawie :D nie dosyć, że autko świetne ;) (ostatnio przekonałem się jakoś do nowej subary :P ) to jeszcze skill dobry :) tylko rozpórka Ci w karoserię wchodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 30 Grudzień 2009 Share Napisano 30 Grudzień 2009 Naprawdę wygląda obiecująco ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablon Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Piekne autko, lubie gdy nadkola w autach sa naturalnie zaokraglone. Możesz napisać jak dajesz rade z tak gesta siatka bez ms?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siadly Napisano 8 Luty 2010 Autor Share Napisano 8 Luty 2010 Dzięki za pozytywne opinie, staram się jak mogę :) Czy ta siatka jest taka gęsta? Myślę, że są lepsi spece od radzenia sobei z siatką. W moim przypadku, modelowanie detali odbywa się dopiero po uzyskaniu głównego kształtu karoserii, myślę, że to bardzo ułatwia sprawę. A teraz foty wnętrza: (Ten błąd przy daszku na desce rozdzielczej juz naprawiony ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. J Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 spoko, ale ile toż to ma trójkątów? ile wnętrze, a ile reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablon Napisano 12 Luty 2010 Share Napisano 12 Luty 2010 Nie ma sie co do czego przyczemić, moze poza tym że to sportowa wersja. Czy to ma znaczenie ile ma na zewnatrz a lile wewnatrz?. Jesli obraz jest w kabinie to automatycznie reszta nie jest renderowana. Skad masz blueprinta wewnatrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siadly Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Odkop. Postanowiłem wrócić do tego modelu, tym bardziej, że już niewiele zostało do wymodelowania. Właściwie zostały mi już tylko felgi, elektrownia na maskę, mocowanie koła zapasowego w środku i znaczki. Więc jestem blisko (a zarazem daleko, bo mapowanie tego będzie niezłą jatką :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu 12 Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Wygląda już naprawdę dobrze. Jeszcze tylko texturki i jak skończysz to wrzuć do GTA 4 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi