cucsoniuss Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Witam, Mam dosyć ciężką scene do wyrenderowania, gdzie mój komputer nie daje już rady i mnie czas trochę goni. Sprawdziłem ofertę jednej renderfarmy i zadziwiła mnie dość niska cena jaka by mnie za wyrenderowanie tej sceny wyniosła. Korzystał ktoś może z ich usług...i czy ta cena która widoczna jest poniżej to wszystko, czy może są jakieś ukryte koszty jeszcze By cucsoniuss at 2009-12-29
dac77 Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Tam wyraźnie pisze że to estymacja. Dla jednej scenki to po prostu żadko kto korzysta. Jak masz pół godziny animacji to wtedy cena wychodzi już normalnie.
Gość Gosc Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 jedna scenke to mozesz i puscic na darmowym kredycie ktory daja na start :D tak ze reasumujac, tak taka cena jest ok dla 1 klatki
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Nie bardzo się połapałem w tych ustawieniach tej RenderFarmy ale z jaką prędkością to renderuje ?
Rekomendowane odpowiedzi