natas Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Jeszcze przed nowym rokiem wszystko było w miarę ok a tu dzisiaj przy jednej scenie kilka razy wywalił mi całkowicie blendera ,parę razy było tak jakby nie widział pythona lub pisze w konsoli :line 1783, in setPropertyList if not obj.properties.has_key("YafRay"): obj.properties['YafRay']={} TypeError: unsubscriptable object dziwne bo robi mi się tak tylko przy jednej scenie inne rzeczy się renderują bez problemu ...:confused: .
Lucas Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Może któryś obiekt się skiepścił i powoduje problemy. Możesz spróbować pousuwać je po kolei, żeby sprawdzić który.
dac77 Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 No yafaray to tylko meshe łyka. Szukaj tak jak Lucas radzi, albo najpierw usuń połowę itd aż do skutku.
natas Napisano 2 Styczeń 2010 Autor Napisano 2 Styczeń 2010 Znalazłem wcześniejszy plik blend tej samej sceny i od nowa zacznę dodawać materiały i światła chyba będzie szybciej albo chociaż mniej nerwów .
Rekomendowane odpowiedzi