Godzil Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 Witam. Dawno tu nic nie pokazałem. Postanowiłem zająć się ćwiczeniem wizualizacji jakoś poważniej, mam nadzieje, że zobaczycie jakiś postęp. C&C mile widziane :) Pozdrawiam serdecznie
bbandi Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 Faktycznie b.ładna wizka bez nudziarstwa, ciekawy projekt oraz oświetlenie.
hcpiter Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 fajna wizualizacje, ale tylko czesc kuchni bo te kanapy wydaja sie lekko nie dopracowane. AA meczy oczy i mozna by bylo lekko dopracowac materialy w czesci gdzie jest tv.
Godzil Napisano 7 Styczeń 2010 Autor Napisano 7 Styczeń 2010 Dzięki za komentarze, nie spodziewałem się takich pozytywów, ale muszę przyznać że ta praca podoba mi się bardziej niż moje poprzednie :P Cała praca jest z referencji, ale według mnie bardzo nudnej zatem oświetlenie zrobiłem całkiem od nowa, materiały chciałem zrobić żywsze, wszystko mniej pochmurne... hcpiter - AA pewnie dlatego męczy, iż ja nie mogę się powstrzymać od używania wyostrzenia w post produkcji Photoshop'owej :| Lubię ostrość możliwe że za bardzo. Kanapy były na refce właśnie takie, jednak i tu przyznam że mogłem je bardziej dopracować bo są troszkę klockowate, ale najzwyczajniej w świecie, nie wiedziałem jak. Jeszcze raz dzięki za chwilę rozkminy nad moją pracą :) Pozdrawiam serdecznie
Cyanide Napisano 7 Styczeń 2010 Napisano 7 Styczeń 2010 Mi się wizka bardzo podoba. Dużo się dzieje, jest na czym zawiesić oko.
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Bardzo ładna wizualizacja Panie :) W czym renderowana ?
Godzil Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Napisano 8 Styczeń 2010 Fajnie ze się podoba, dzięki. Render w VRay Pozdrawiam Włocławek - mam tam dziadków :D
gientekwl Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Włocławek dobre miejsce, dobre dla dziadków ;) Post pro w PS'ie ograniczało się tylko do wyostrzenia ?
Godzil Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Napisano 8 Styczeń 2010 Jeszcze dodałem saturacji, lekko jasność i kontrast poprawiłem i pojechałem rozjaśnieniem w przepalonych miejscach co by powstała lekka łuna, coś a'la odblask. Widać to na ścianie głównie i na niebie.
PICsell Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Fajnie, wydaje mi się jednak że niepotrzebna jest ta flara na kanapie. Jeszcze fotka za oknem odstaje od wizki.
Rekomendowane odpowiedzi