Napisano 7 Styczeń 201015 l Hej! Wrzucam jeszcze jedną z ostatnio ukończonych pracek, tym razem szybka ilustracja, którą zrobiłem na okładkę najnowszego numeru magazynu QFANT. Historia i postać bazuje na tytułowym opowiadaniu, które można znaleźć w magazynie. Więcej info: www.qfant.pl Komentarze i uwagi mile widziane :) Darek Edytowane 7 Styczeń 201015 l przez DaRoZ
Napisano 7 Styczeń 201015 l Ladne kolorki. Jak zaczniesz bardziej przekonywac anatomią to bedzie juz naprawde fajnie :)
Napisano 7 Styczeń 201015 l Ładnie. Tylko jedno ale, wydaje mi się że obecność tego żółtego samochodu, spłaszcza przestrzeń. Jak by go nie było albo był bardziej wtopiony w tło i inaczej umieszczony ilustracja zyskała by na przestrzenności. Pozdrawiam.
Napisano 8 Styczeń 201015 l całkiem fajne, moża by zrobic lepsze kompo, z tylu troche rozjasnic zeby lepiej perspektywa sie czytala, ten samochod po lewej troceh dziwnie wygalda chyba troche losowo go tam wstawiles
Napisano 8 Styczeń 201015 l Lewa (żywa) dłoń zdecydowanie za mała w stosunku do twarzy, to trochę chwieje proporcje. Fajnie, że nie jest jednolicie zajechana detalem, dobrze się czyta "focal point".
Napisano 8 Styczeń 201015 l Ja tylko zworce uwage na jedna rzecz, reka trzymajaca worek zdaje sie być jedną płaszczyzną z klatą i cała resztą postaci, pomyśl jak ją wyciągnąć do przodu, nadać bryłę i operować 3cim wymiarem. Poza tym wyzbywasz się ciapania i to jest dobre, idziesz do przodu. pozdr.
Napisano 8 Styczeń 201015 l Podpisuję się pod tym co koledzy wyżej. Odnośnie łapki o której pisał mayk imo powinna ona dostawać troszkę światełka od świecących okularków na piersi. Nie wiem też czy nie jest ona nieco za mała w stosunku do reszty ciała i drugiej ręki (pomimo pancernej rękawicy). Kolorki baaardzo na plus. Pzdr.
Napisano 8 Styczeń 201015 l Calosciowo super. Samocho i lewa reka to takie strategiczne miejsca gdzie zakradly sie demony splaszczania trojwymiaru;) Autko pasuje kompozycyjnie, ale jest za malo wiarygodne i nieczytelne. Ta kratka z przodu wyglada jak grill auta, a ze jest plaska podkreca jeszcze brak przestrzeni. Calosc rekompensuje jednak te pierdoly.
Napisano 8 Styczeń 201015 l Ladne kolorki. Jak zaczniesz bardziej przekonywac anatomią to bedzie juz naprawde fajnie :) zgadzam sie ;) jego lewa reka ladnie wyszla jak dla mnie