Berger Napisano 21 Luty 2010 Autor Napisano 21 Luty 2010 Rallyman: Dzięki, wrzucam siatkę ( nie ruszałem nic do tego czasu więc te większe błedy dalej są. Nie wiem też co zrobić z tymi nagle kończącymi się edgami:
M4rcus Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 moze barziej jednolicie? albo calosc z ms albo calosc bez ms
rallyman Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 jeżeli nałożyłeś TSx1 i convertowałeś do edit poly i ciąłeś siate to nie pytaj o błędy, teraz niestety już za późno, siatka będzie za gęsta na poprawki, masz sporo trójkątów, nie jestem na swoim kompie więc nawet nie mam warunków żeby pozaznaczać, poproś JohnZi'ego o siaty lancera może wrzuci :) sam chętnie bym zobaczył bo nie znalazłem w kolekcji modeli ani w srebrnej galerii :P
FF Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 moze barziej jednolicie? albo calosc z ms albo calosc bez ms Przeciez tu jest wszystko bez ms.
M4rcus Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 omg 0o, to chyba w zlym momencie nalozyles stalego ms*1 :/
rallyman Napisano 22 Luty 2010 Napisano 22 Luty 2010 Przeciez tu jest wszystko bez ms. przeglądnij strone 12 Brazniew co do poprawek to najwięcej może powiedzieć JohnZi, nie dość żę robił już tego lancera to też tą techniką chyba ;)
Rekomendowane odpowiedzi