Napisano 23 Kwiecień 200420 l Zapraszam do mini Bitwy pt. \"pomaluj Misia\". Wszelkie chwyty dozwolone :) Oto miś:
Napisano 24 Kwiecień 200420 l hehehe niezły pomysł :)szkoda tylko ze nie mam odpowiedniego programu :(
Napisano 24 Kwiecień 200420 l Kinia możesz wydrukowac i akrylami :) Kill Bill jest the best, więc pomalowałem misia.
Napisano 25 Kwiecień 200420 l dzudzu: To podpucha. Liczba klikniec wraz z IP klikajacego leci od razu do komendy glownej policji ;)
Napisano 25 Kwiecień 200420 l kurde ... aleś mnie wyd***ł stary! (wpakował w kabałę - przyp. moderatora) i co ja teraz mam zrobić co?
Napisano 25 Kwiecień 200420 l Jak zadzwonią podaj sie za Krzysia.. policja juz nie reaguje na ekscesy jego i Puchatka..
Napisano 25 Kwiecień 200420 l heh niezle sie tu bawicie chlopaki ... a kuba rozpruwacz to sie dopiero doigra...
Napisano 25 Kwiecień 200420 l hehe fajna zabawa... kolorowanie mycha to nie jest moja mocna strona ale postanowilem wrzucic cos od siebie... taki speedzik bo musze zaraz sie zbierac do wyjscia ;-D... pozdro... shreko-puchatek
Napisano 28 Kwiecień 200420 l A gdzie długie włosy, glany i elektryk? Myślałem, że ten topic nie będzie zbyt popularny, a jednak zostałem mile zaskoczony.
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Autor Napisalem, ze to mini Bitwa, ale nie podejmuje sie wylonienia zwyciezcy :) Swietne prace. Wkrotce mam nadzieje sam cos zaproponuje. Mortom, bardzo ciekawie wyszedl ten efekt. Mozesz uchylic rabka tajemnicy jak to zrobiles? To jakas maska te literki?
Napisano 29 Kwiecień 200420 l Uwaga uwaga!! przepis na zrobienie MASMIXA z literek i rysunku: 1.Na początku wbijamy rysuneczek i ostrożnie mieszamy aż do uzyskania koloru podchodzącego na błekit (ewentualnie jak kto woli zielony) 2.Krok drugi polega na skątrastowaniu rysunku czyli zostają tylko ciemne i jasne barwy razem ma ich być 2! gdy uzyskamy efekt przechodzimy do kroku 3 3.krok 3 polega na przejscu do kroku 4 czyli piszemy sobie drobny programik żeby wygenerować kod czyli literki(najlepiej do tego chelu użyć siakiś chindujskich lub japońskich znaków a najlepiej pomieszać je razem-dla lepsiejszego efektu! :)-jescze jedno jesli nieumiecie pisać programów to napewno dzieś na twardzielu macie sceensaver\'a z masmixem roli głównej jak jóż mamy sceensevera to wystarczy zrobić screenshoota na największej rożdzielczości i mamy kod! 4. No jak już mamy kod i obrazek to twożymy pierwszom warstwe -kod 1 warstwa -2ga obrazek ustawiamy na MULTIPLAY -potem znowu kod NA USTAWIENIE MULTIPLAY tylko ta warstwa ma mieć przeźroczystość ustawioną na 46% Jak by coś jeszcze niedzałało to napisze etego tutka bardziej profesjonalnie bo teraz siedze w szkole i niepamientam wszystkiego krok po kroku a jak coś to moge podesłać plik źródłowy!!
Napisano 30 Kwiecień 200420 l widze że wyobrażnia huulo! nieźle panowie i panie,naprawde nieźle! Wiecie co cza więcej takich minibitew takich jak ta!! Bill miałeś przedniego pomysła :)
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Tak to fakt macie niezłe pomysły a szczegulnie ten Hipis :D . Niedługo moze damy Kaczora Donalda i wtedy zobaczymy :P . Fajny pomysł miałes na tą mini bitwe pozrod. DLA ALL..!! ;}
Napisano 30 Kwiecień 200420 l brite, ty kawalarzu :) To cos w podobnym stylu, walka o przetrwanie w Stumilowym lesie:
Napisano 30 Kwiecień 200420 l prosze potraktowac ta prace jak prace 3 latka co sie do kredek dorwał :twisted: pozdrawiam all :]
Napisano 30 Kwiecień 200420 l napisał little-ninja ladny tiumph ... ;) ..wiedziałem że zostane doceniony ;)