Bill Napisano 23 Kwiecień 2004 Napisano 23 Kwiecień 2004 Zapraszam do mini Bitwy pt. \"pomaluj Misia\". Wszelkie chwyty dozwolone :) Oto miś:
Kinia Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 hehehe niezły pomysł :)szkoda tylko ze nie mam odpowiedniego programu :(
leander Napisano 24 Kwiecień 2004 Napisano 24 Kwiecień 2004 Kinia możesz wydrukowac i akrylami :) Kill Bill jest the best, więc pomalowałem misia.
dzudzu Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 leander: kliknąłem i co ... miś nie pokazał cyców :(
leander Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 dzudzu: To podpucha. Liczba klikniec wraz z IP klikajacego leci od razu do komendy glownej policji ;)
dzudzu Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 kurde ... aleś mnie wyd***ł stary! (wpakował w kabałę - przyp. moderatora) i co ja teraz mam zrobić co?
leander Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 Jak zadzwonią podaj sie za Krzysia.. policja juz nie reaguje na ekscesy jego i Puchatka..
goomisia Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 jako ze jest to jakby nie bylo moj konkurent...
leander Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 hehe, dobre :) Wreszcie sie doigral maly skubaniec ;)
little-ninja Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 heh niezle sie tu bawicie chlopaki ... a kuba rozpruwacz to sie dopiero doigra...
everyman Napisano 25 Kwiecień 2004 Napisano 25 Kwiecień 2004 hehe fajna zabawa... kolorowanie mycha to nie jest moja mocna strona ale postanowilem wrzucic cos od siebie... taki speedzik bo musze zaraz sie zbierac do wyjscia ;-D... pozdro... shreko-puchatek
Bill Napisano 27 Kwiecień 2004 Autor Napisano 27 Kwiecień 2004 gurth - jak z bajki! :) Nie ma co, pomyslow wam nie brakuje :))
Nimrod Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 A gdzie długie włosy, glany i elektryk? Myślałem, że ten topic nie będzie zbyt popularny, a jednak zostałem mile zaskoczony.
Mortom Napisano 28 Kwiecień 2004 Napisano 28 Kwiecień 2004 Matrix 3 i 1/235 : O misiu który zniemił wszystko :)
Bill Napisano 29 Kwiecień 2004 Autor Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisalem, ze to mini Bitwa, ale nie podejmuje sie wylonienia zwyciezcy :) Swietne prace. Wkrotce mam nadzieje sam cos zaproponuje. Mortom, bardzo ciekawie wyszedl ten efekt. Mozesz uchylic rabka tajemnicy jak to zrobiles? To jakas maska te literki?
Mortom Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 Uwaga uwaga!! przepis na zrobienie MASMIXA z literek i rysunku: 1.Na początku wbijamy rysuneczek i ostrożnie mieszamy aż do uzyskania koloru podchodzącego na błekit (ewentualnie jak kto woli zielony) 2.Krok drugi polega na skątrastowaniu rysunku czyli zostają tylko ciemne i jasne barwy razem ma ich być 2! gdy uzyskamy efekt przechodzimy do kroku 3 3.krok 3 polega na przejscu do kroku 4 czyli piszemy sobie drobny programik żeby wygenerować kod czyli literki(najlepiej do tego chelu użyć siakiś chindujskich lub japońskich znaków a najlepiej pomieszać je razem-dla lepsiejszego efektu! :)-jescze jedno jesli nieumiecie pisać programów to napewno dzieś na twardzielu macie sceensaver\'a z masmixem roli głównej jak jóż mamy sceensevera to wystarczy zrobić screenshoota na największej rożdzielczości i mamy kod! 4. No jak już mamy kod i obrazek to twożymy pierwszom warstwe -kod 1 warstwa -2ga obrazek ustawiamy na MULTIPLAY -potem znowu kod NA USTAWIENIE MULTIPLAY tylko ta warstwa ma mieć przeźroczystość ustawioną na 46% Jak by coś jeszcze niedzałało to napisze etego tutka bardziej profesjonalnie bo teraz siedze w szkole i niepamientam wszystkiego krok po kroku a jak coś to moge podesłać plik źródłowy!!
leander Napisano 29 Kwiecień 2004 Napisano 29 Kwiecień 2004 hehe, w kwestii mini Bitwy zwycięzcy nie trzeba daleko szukać :)
Mortom Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 widze że wyobrażnia huulo! nieźle panowie i panie,naprawde nieźle! Wiecie co cza więcej takich minibitew takich jak ta!! Bill miałeś przedniego pomysła :)
Bednarz Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Tak to fakt macie niezłe pomysły a szczegulnie ten Hipis :D . Niedługo moze damy Kaczora Donalda i wtedy zobaczymy :P . Fajny pomysł miałes na tą mini bitwe pozrod. DLA ALL..!! ;}
leander Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 brite, ty kawalarzu :) To cos w podobnym stylu, walka o przetrwanie w Stumilowym lesie:
Pablo Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 TO mialo byc \"pomaluj misia\" a nie rysuj/kopiuj/etc :D pozdr
Gość Core^Cap Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 prosze potraktowac ta prace jak prace 3 latka co sie do kredek dorwał :twisted: pozdrawiam all :]
Gość Core^Cap Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 napisał little-ninja ladny tiumph ... ;) ..wiedziałem że zostane doceniony ;)
little-ninja Napisano 2 Maj 2004 Napisano 2 Maj 2004 miluchno .... w szczegolnosci to serduszko na nosie ...heh
Rekomendowane odpowiedzi