Napisano 9 Styczeń 201015 l Witam, Chciałem się dowiedzieć czy TABLET do tworzenie grafiki 3D to dobre rozwiązanie i czy jest dużo łatwiej szybciej niż normalnie ... ??
Napisano 9 Styczeń 201015 l ja robię tylko za pomocą tabletu a jakbym zaczął coś robić myszką to niczego nie zrobię. I to są raczej techniczne elementy gdzie dokładność jest ważna. Wybór tylko należy do ciebie, jak nie chcesz się denerwować to musisz coś dobrego kupić czy to myszka czy tez tablet.
Napisano 9 Styczeń 201015 l Robisz w 3ds Maxie or smth like that - myszka. Robisz w ZB ir smth like that tablet...właściwie pytanie jest tak sformułowane że ciężko sensownie odpowiedzieć.
Napisano 10 Styczeń 201015 l No chce wiedzieć czy tworzenie grafiki 3D na TABLECIE jest dużo łatwiejsze niz normalnie na tablecie czy jest szybciej czy się wygodniej modeluje ....
Napisano 10 Styczeń 201015 l Na to nikt ci nie odpowie, ja przynajmniej bez tabletu żyć nie mogę, a ktoś inny powie ci że robi tylko na myszce i też jest ok
Napisano 10 Styczeń 201015 l Do podmalówek, malowania textur i sculpu tak, do modelowania nie bardzo, myszka to myszka.
Napisano 10 Styczeń 201015 l No chce wiedzieć czy tworzenie grafiki 3D na TABLECIE jest dużo łatwiejsze niz normalnie na tablecie czy jest szybciej czy się wygodniej modeluje .... khatake i hcpiter juz powiedzili na ten temat wszystko czego ty jeszcze oczekujesz? wszystko zalezy od zastosowania i tyle, chyba ze liczysz ze tablet zastapi ci w niektorych czynnosciach myche a moze nawet i klawiature.