Gość misiek Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Witam, Chciałem się dowiedzieć czy TABLET do tworzenie grafiki 3D to dobre rozwiązanie i czy jest dużo łatwiej szybciej niż normalnie ... ??
mandragora Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 ja robię tylko za pomocą tabletu a jakbym zaczął coś robić myszką to niczego nie zrobię. I to są raczej techniczne elementy gdzie dokładność jest ważna. Wybór tylko należy do ciebie, jak nie chcesz się denerwować to musisz coś dobrego kupić czy to myszka czy tez tablet.
khatake Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Robisz w 3ds Maxie or smth like that - myszka. Robisz w ZB ir smth like that tablet...właściwie pytanie jest tak sformułowane że ciężko sensownie odpowiedzieć.
Gość misiek Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 No chce wiedzieć czy tworzenie grafiki 3D na TABLECIE jest dużo łatwiejsze niz normalnie na tablecie czy jest szybciej czy się wygodniej modeluje ....
mandragora Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 Na to nikt ci nie odpowie, ja przynajmniej bez tabletu żyć nie mogę, a ktoś inny powie ci że robi tylko na myszce i też jest ok
hcpiter Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 Do podmalówek, malowania textur i sculpu tak, do modelowania nie bardzo, myszka to myszka.
Temporal Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 No chce wiedzieć czy tworzenie grafiki 3D na TABLECIE jest dużo łatwiejsze niz normalnie na tablecie czy jest szybciej czy się wygodniej modeluje .... khatake i hcpiter juz powiedzili na ten temat wszystko czego ty jeszcze oczekujesz? wszystko zalezy od zastosowania i tyle, chyba ze liczysz ze tablet zastapi ci w niektorych czynnosciach myche a moze nawet i klawiature.
Rekomendowane odpowiedzi