Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Tytuł pewnie brzmi profesionalniej niż samo wykonanie :P

Nauka, nauka, mam nadzieję na konstruktywne komentarze które będę mógł wykorzystać do nauki.

Chyba bardziej mi zależy na komentarzach na co zwracać uwagę i co robić ogólnie projektując strony, ale oczywiście jak najbardziej do samego tego projektu też.

Pozdrawiam.

Stary:

http://g.imagehost.org/0186/web.jpg

Nowy: (stocki jeszcze nie kupione, tak samo "GSP", będzie tam logo/logotyp)

http://g.imagehost.org/0588/gsp_lay.jpg

Duże rozdziałki, dlatego linki.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

1. Te gipsowe ludziki pasują do strony o ogrodzie jak gipsowe krasnale w ogrodzie :)

2. Środkowanie tekstu w kolumnach to odwazna rzecz. Zwykle nie wychodzi.

3. Ubogo tu troche i bałagan - przyłóz sobie prowadnice, albo lepiej włącz siatkę.

Mozna by jeszcze wiele mówic, ale najwazniejsze - nie projektuje sie layoutu bez gotowego CID lub chocby logo. Chyba ze do szuflady.

to takie rzeczowe uwagi, co nie zmienia faktu, ze layout mozna traktowac w kategorii chwastu i zrobic następny bardziej przemyslany.

Napisano

Zanim weźmiesz się za projekt, popatrz jak robią to inni, poszukaj dobrze wykonanych stron o tej samej tematyce... przeanalizuj i zabierz się do pracy.

Zacznij od projektowania treści (zawartości strony) dopiero później przejdź do grafiki.

Jest o tyle dobrze, że drugi projekt jest już lepszy od pierwszego. Zrób jeszcze z 10, następnym razem będziesz potrzebował tylko 9.

Napisano
  • Autor

No włąsnie szukałem, ale... sami zobaczcie co sie kryje w googlach na stronach ogrodniczych :P

na behance z kolei znalazlem tylko 3 warte uwagi...

Dzieki za komenty, bede dalej probowac.

Pozdrawiam i czekam na kolejne uwagi jeśli takowe są jeszcze.

Napisano
  • Autor

o dziekówka, byłem już na tej stronie, ale nie pomyslalem ;)

pozdr