Napisano 19 Styczeń 201015 l Witam, wrzucam mój ostatni projekt wnętrza. Vray i ps. . . . . . Edytowane 19 Styczeń 201015 l przez jahred6
Napisano 19 Styczeń 201015 l dla mnie bomba, no moze serweta do poprawki (za duza tekstura), na kanapie podobnie, co do samego projektu to mam mieszane uczucia :D wiec sie nie wypowiem...
Napisano 19 Styczeń 201015 l ogólnie bardzo dobrze; trochę Ci się textura rozjechała na sofie i nie jest równy tiling, amplituner(DVD) wydaje się być przezroczysty, fotel granatowy wydaje się troszkę za mały, dziwny materiał na tv albo mi się wydaję, ale na sofie i ławie jest ten sam materiał :) najlepsza 2 i 4 p.s mógłbyś napisać o materiale na firanki :)
Napisano 19 Styczeń 201015 l Autor tjviking dzięki, no właśnie kurczę tekstura na sofie mi nie przeszkadzała, no ale cóż :-) Projekt jak zawsze kierowany przez klienta, ale ten i tak bardzo wyrozumiały. Zadowolony jestem z współpracy. cichysit dzięki , fotel jest czarny, może przez reflect tak wygląda - co do rozmiaru jest dobry - ogniskowa sprawia takie wrażenie - na 1 renderze widać ,że ma odpowiednią wysokość.
Napisano 19 Styczeń 201015 l Podoba mi się. Na pierwszym coś dziwnego się dzieje na dole firan, a na ostatnim odciąłbym tą część po prawej stronie, gdzie widać schody, albo pokazał ich więcej. Dałbym też bardziej soczysty kolor czerwonej szmatce w szafie. Nie podobają mi się krzesła, ale to już kwestia gustu :] Gratuluję fajnej pracki i pozdrawiam
Napisano 19 Styczeń 201015 l Autor breja dzięki, na dole firan dzieje się to że opadają na ziemię dlatego takie pozwijane. Krzesła padły z mojej strony klientowi się podobały, myślę że pasują. eddy nie rozumiem pytania ?
Napisano 19 Styczeń 201015 l Hej! Chyba koledze Eddiem'u chodzi o to,że: tekstura podłogi (na 3 wizualizacji)odbija się w dolnej partii mebli kuchennych, co powoduje złudzenie jakby posadzka się "nie kończyła" a meble zdają się unosić w powietrzu( nie wiem czy jasno przekazałem, to co miałem na myśli :D). pozdro
Napisano 20 Styczeń 201015 l Bardzo przyjene dla oka wizki. Chce sie mieszkać w takim miejscu. Pewne mebelki bardziej mi się podobają ("szklane" krzesła, apropos z jakiego materiału są zrobione) inne mniej (ceglana ściana, cegły ci się rozciągnęły). Ogólnie bardzo pozytywnie.
Napisano 21 Styczeń 201015 l Autor czeczen to chyba nie wymaga tłumaczenie że tam jest cokół obłożony listwą z nierdzewki :-) (o ile chodzi o ten obrazek) adam_m dzięki za miłe słowo, taki klimat i tak jak na klientów "nowoczesny" udało się wypracować dzięki udanej współpracy, krzesełka są z pleksi - wiem, że wyglądają jak szkło 100% - mój błąd, ściana z malowanych cegieł - klinkieru - była na specjalne życzenie, ale akurat mi się podoba :-) (co do ich rozciągnięcia, to złudzenie bo niektóre się zlewają)
Napisano 21 Styczeń 201015 l Dobra robota, nie ma się co czepiać. Vray lepiej niż mental Ci wychodzi IMHO. Z 5 początkowych renderów zdjąłbym w Psie ten kremowy zasiew, oziębił, bardziej w stronę kuchni poszedł - lepiej by to wyglądało zdecydowanie.
Napisano 21 Styczeń 201015 l Autor mkeruj dzięki wielkie, 3 miesiąc jadę z tym vrayem :) praca podoba mi się bardzo!(bardziej niż z mentalem) Co do nasycenia to chyba kwestia monitoru, u mnie jest chłodno :) bbandi dzięki, moje pierwsze * na tym forum, hehe
Napisano 22 Styczeń 201015 l Świetne interiory, ładne materiały. Najbardziej podobają mi się ujęcia ze zdecydowanym światłem.