Napisano 24 Styczeń 201015 l Witam, Z powodu że całkiem nie dawno wyszedł nowy model astry i ponadto lubię ople postanowiłem zrobić taki samochód w blenderze. Efekty są następujące. i dla ciekwskich siateczka. SOFT: blender, yafray Edytowane 10 Luty 201015 l przez Tomaszek16
Napisano 24 Styczeń 201015 l rowki za duże i linia boczna też krzywa się wydaje. Ogólnie przyzwoicie :)
Napisano 26 Styczeń 201015 l Autor Kolejny UP. Błędy oczywiście poprawiłem i teraz model lepiej wygląda, dzięki. Przedmną jeszcze sporo pracy i w dodatku zostały mi elemnty których nie lubię modelować ale takie juz to życie.
Napisano 26 Styczeń 201015 l Na środku maski i przedniego zderzaka brakuje załamania. To wgłębienie nad progiem powinno być większe. Grill chyba nie jest aż taki wklęsły. Koła trochę ginął w nadkolach. Poprawiaj błędy i jedziesz dalej
Napisano 10 Luty 201015 l Autor Powracam do tej pracki, chyba szkoda jest mi modelu. Troche bawiłem sie materiałami. i oswietleniem az w koncu cos wyszło. popróbuje z innymi kadrami moze bedzie ciekawiej. Blender yafray
Napisano 10 Luty 201015 l najlepiej wyszly felgi, opony do wymiany(material) reszta do podkrecenia...
Napisano 10 Luty 201015 l Coś łączenia elementów są zbyt plastusiowe i tylnie nadkole krzywe w przedniej części.
Napisano 12 Marzec 201015 l Witam Model w pożądku ! Nie mam zastrzeżeń. Ale mam jedno pytanie. Mógłym ładnie poprosić o studio z 1-wszych screenów? Byłbym niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam! :)
Napisano 12 Marzec 201015 l studio wyszlo kiepsciutko niestety.... pracuj kolego pracuj. popatrz chociazby jak tutaj jest oswietlony bok auta: http://www.netcarshow.com/opel/2010-astra/1600x1200/wallpaper_40.htm z takich zdjec mozna sporo odczytac jesli chodiz o oswietlenie, kluczem nie jest lakier, ale to co sie w nim ma odbic.
Napisano 12 Marzec 201015 l dokladnie!!!! vision wie co mowi, to widac po pracach zreszta, wez sie za nie jeszcze bardzo dobry model jest...