adek Napisano 26 Styczeń 2010 Napisano 26 Styczeń 2010 Biorąc pod uwagę warunki atmosferyczne panujące za oknem news "na czasie". SnowFlow to komercyjny skrypt dla programu 3ds Max pozwalający jednym przyciskiem myszki pokryć Wasze obiekty śniegiem. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=988
KoMic Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 wydaje sie ciekawe, nawet bardzo. Ale zamiast wielkiego BUY IT NOW!!!!!!!!!!!! czcionka 800 mogli by umiescic wiecej przykladow w wiekszej rozdzielczosci. BO z tego co prezentuja nic nie widac: \
Gość 48design Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Hi! @KoMic: We are preparing a little video showing you how fast and easy it works. @streaker: You can do it yourself with particles and blobmesh, but it saves you a lot of time to use SnoFlow instead.
mokramyszka666 Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 48 Euro za automat do rozkładania partikli.. LOL Trzeba być wyjątkowym ch... żeby w ogóle brać kase za coś takiego, albo skończonym frajerem, żeby tyle zapłacić. 1
Gość 48design Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 The upcoming video will show you how fast SnowFlow is.
JunioR Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Fajna sprawa, dzięki Adek za newsa trzeba będzie się tym zainteresować.
KoMic Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 mokramyszka666, wiac ze nie probowales pochodzic do tematu, ktory przynajmniej dla mnie wydaje sie dosc klopotliwy. Biorac pod uwage ze namaja naprawde sporo parametrow. 48design, to cos tez widzialem wyjatkowo beznadziejne jak produkt reklamowy zachecajacy do kupienia.
mokramyszka666 Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 aha... czyli jeśli dla Ciebie coś jest kłopotliwe, a ktoś inny powie, że to banał, to w/g Ciebie oznacza, że nie podchodził do tematu?? niezłe. Dla mnie to oznacza że jesteś po prostu słaby, albo robisz z igły widły. Pomijam już fakt, że dość niedawno krążył tutek o robieniu takiego śnieżku (pFlow + blobmesh), więc nie mów mi o podchodzeniu do tematu. A na koniec.. 'mają sporo parametrów' ???? :) ...że, niby jakich? wyciągnęli do jednego rollouta obługę modyfikatora relax, noise, ilości partikli, i dorzucili 3 presety na krzyż? Człowieku napisanie takiego 'narzędzia' to jakieś 1-2h roboty. Obawiam się że określenie 'skończony frajer' mogło być zbyt delikatne.
mokramyszka666 Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 PS. KoMic: wiem, że przesadzam. Sorki. No offense. To jest po prostu mega słabe - proste narzędzie. Co drugi skrypt na scriptspocie jest 100x bardziej złożony i użyteczniejszy, a nikt nie ciagnie za to kaski.
Rekomendowane odpowiedzi