pracownia3d Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Nasz pierwszy post :) w galerii ukończonych prac. Wszystkich zapraszam do oceny. Pozdrawiam Monika Kopczyńska
Kub@ Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 na waszej stronie prezentuje się to ciekawiej, tutaj jakby render prosto z framebuffera, problem z gammą i kontrastem.
ZjedzKota Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Nie znam sie na wizualizacjach - ta mi sie nawet podoba, w szczególności te sarny za oknem, tyle że wszystkie które oglądałem były super realistyczne, a tu render wyszedł jakoś sztucznie. Pozdrawiam
Chrupek Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 bardzo klimatyczne, tylko widok za oknem nie pasuje troszke. ps. och... jak ja bym chcial tak mieszkac :-)
dac77 Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 Wizualizacja jest klimatyczna i nawet estetyczna. Z paroma ale. Pierwsze ale to mieszkańcy są w trakcie przeprowadzki więc nie poukładali jeszcze książek (+ że są wogóle książki). Drugie ale to te "jelenie na rykowisku" trochę trącą i odwracają uwagę od wnętrza.
zdeno Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 no zdecydowanie widok za oknem wygrywa z meblami na konkurs klera. Ja rozumiem, że dobra lokalizacja to 90% ceny nieruchomości, ale może warto też pokazać kawałek tego mieszkania ? ;)
mt Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 oj nie wyglada to dobrze. sa trzy mozliwosci: albo monitory mi sie synchronicznie popsuly, albo zacma na oczy sie rzucila. albo wnetrze jest czarne. czarne na czarnym z sufitem podpieranym ksiazkami (swoja droga ciekawy element konstrukcyjny, musze to kiedys wykorzystac;) ) zdjecie wklejone za oknem wyglada jak olbrzymia fototapeta. gryzie sie z wnetrzem, w ktorym stanowczo brakuje swiatla. a to po prawej na podlodze to sa porozrzucane butle gazowe? bo jakos nie potrafie sobie wyobrazic niczego innego. meble na srodku wygladaja mocno sztucznie. dywanik/wycieraczka za nimi tez niespecjalnie. no i wspolczuje osobie ktora mialaby myc ta podloge;) ale to juz z czysto pragmatycznego punktu widzenia;) co ciekawe prace na stronie prezentuja sie o niebo lepiej. Pozdrawiam, mt
zdeno Napisano 27 Styczeń 2010 Napisano 27 Styczeń 2010 nie no faktycznie Kub@ ma dobry research na stronce to wygląda kompletnie inaczej
pracownia3d Napisano 28 Styczeń 2010 Autor Napisano 28 Styczeń 2010 Witam wszystkich Jeśli chodzi o widok za oknem to został on narzucony przez klienta,miał być koniecznie z sarenkami.Za widok nie odpowiadam:) Pozdrawiam Monika Kopczyńska
Rekomendowane odpowiedzi