slowmotion Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Wrzucam wnętrze nad którym ostatnio pracowałem. Chetnie poznam Waszą opinie na temat oświetlenia itp. Pozdrawiam SM
Pawel Lipka Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Sama pozytywne odczucia...bardzo delikatne i wszystko harmonizuje. Tak kruche sie to wydaje, ze nawet nie mysle o krytyce zeby nie popsuc odczucia:)
Użytkownik Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Kolejna nudna wizka... pomijając fakt iż technicznie lekko leży. 1
slowmotion Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh. Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic. hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem. Pozdrawiam SM
hcpiter Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 zwracaj większa uwagę na detal a scena będzie ciekawsza, popraw materialy bo wygladaja sztucznie, swiatlo jest blade i nudne.
wroniec Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Wydaje się trochę za ciemno przy takiej ilości bieli w pomieszczeniu, słabo widoczne są cienie, zwiększyłbym nasycenie koloru zielska wewnątrz, a zmniejszył na zewnątrz.
Użytkownik Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh. Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic. hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem. Pozdrawiam SM Naucz się też po Polsku pisać. 1
Neb Napisano 30 Styczeń 2010 Napisano 30 Styczeń 2010 Nie jest dobrze ale nie jest beznadziejnie, masz dużo detalu ale straszny bałagan. Powinieneś uporządkować wizualnie całą scenę. DOF na pewno pomógł by stworzyć plany w tych renderach, bo pomimo mnogości elementów panuje tu chaos i nie wiadomo na co patrzeć w pierwszej kolejności. Po drugie tak jak napisał hcpiter w pierwszej kolejności należy zając się światłem. Masz dzień, za oknem jest ciemniej niż wewnątrz, a glify w oknach wypalone. Kilka poprawek i powinno być dużo lepiej. 1
slowmotion Napisano 30 Styczeń 2010 Autor Napisano 30 Styczeń 2010 (edytowane) Dziękuje za rady Breja i Neb, jak za długo siedze nad wizka i po raz kolejny mam zmienic kolor wina , albo fiolet ma byc mniej fiolet albo jednak bardziej to robie podstawowe bledy jak widac. testne jeszcze i zobacze co z tego wyszlo. "uzytkownik" - chcialem poznac opinie na temat wizki a nie mojej polszczyzny , chcesz dawac rady z jezyka polskiego to wejdz na takie forum. z brazylijskiego napisze ci ...... pozdrawiam Edytowane 30 Styczeń 2010 przez slowmotion 1
Rekomendowane odpowiedzi