Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh.

Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic.

hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem.

Pozdrawiam SM

Napisano

Wydaje się trochę za ciemno przy takiej ilości bieli w pomieszczeniu, słabo widoczne są cienie, zwiększyłbym nasycenie koloru zielska wewnątrz, a zmniejszył na zewnątrz.

Napisano
Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh.

Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic.

hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem.

Pozdrawiam SM

Naucz się też po Polsku pisać.

• Sad 1
Napisano

Nie jest dobrze ale nie jest beznadziejnie, masz dużo detalu ale straszny bałagan. Powinieneś uporządkować wizualnie całą scenę. DOF na pewno pomógł by stworzyć plany w tych renderach, bo pomimo mnogości elementów panuje tu chaos i nie wiadomo na co patrzeć w pierwszej kolejności. Po drugie tak jak napisał hcpiter w pierwszej kolejności należy zając się światłem. Masz dzień, za oknem jest ciemniej niż wewnątrz, a glify w oknach wypalone. Kilka poprawek i powinno być dużo lepiej.

• Sad 1
Napisano (edytowane)

Dziękuje za rady Breja i Neb, jak za długo siedze nad wizka i po raz kolejny mam zmienic kolor wina , albo fiolet ma byc mniej fiolet albo jednak bardziej to robie podstawowe bledy jak widac. testne jeszcze i zobacze co z tego wyszlo.

"uzytkownik" - chcialem poznac opinie na temat wizki a nie mojej polszczyzny , chcesz dawac rady z jezyka polskiego to wejdz na takie forum.

z brazylijskiego napisze ci ......

pozdrawiam

Edytowane przez slowmotion
  • Sad 1

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności