Napisano 30 Styczeń 201015 l Wrzucam wnętrze nad którym ostatnio pracowałem. Chetnie poznam Waszą opinie na temat oświetlenia itp. Pozdrawiam SM
Napisano 30 Styczeń 201015 l Sama pozytywne odczucia...bardzo delikatne i wszystko harmonizuje. Tak kruche sie to wydaje, ze nawet nie mysle o krytyce zeby nie popsuc odczucia:)
Napisano 30 Styczeń 201015 l Autor Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh. Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic. hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem. Pozdrawiam SM
Napisano 30 Styczeń 201015 l zwracaj większa uwagę na detal a scena będzie ciekawsza, popraw materialy bo wygladaja sztucznie, swiatlo jest blade i nudne.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Wydaje się trochę za ciemno przy takiej ilości bieli w pomieszczeniu, słabo widoczne są cienie, zwiększyłbym nasycenie koloru zielska wewnątrz, a zmniejszył na zewnątrz.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Dzieki za komentarze. Szeczegolnie od Pawła heh. Moze i kolejna nudna wizka, ale skoro to jest czyiś projekt to chyba trzeba zrobic. hcpiter - co masz na myśli, że płasko - co wg Ciebie mógłbym zrobić żeby ją wydobyć, chetnie ją dociągne tylko brak mi pomysłu. Myslałem o dofje, ale wkońcu odpuściłem. Pozdrawiam SM Naucz się też po Polsku pisać.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Nie jest dobrze ale nie jest beznadziejnie, masz dużo detalu ale straszny bałagan. Powinieneś uporządkować wizualnie całą scenę. DOF na pewno pomógł by stworzyć plany w tych renderach, bo pomimo mnogości elementów panuje tu chaos i nie wiadomo na co patrzeć w pierwszej kolejności. Po drugie tak jak napisał hcpiter w pierwszej kolejności należy zając się światłem. Masz dzień, za oknem jest ciemniej niż wewnątrz, a glify w oknach wypalone. Kilka poprawek i powinno być dużo lepiej.
Napisano 30 Styczeń 201015 l Autor Dziękuje za rady Breja i Neb, jak za długo siedze nad wizka i po raz kolejny mam zmienic kolor wina , albo fiolet ma byc mniej fiolet albo jednak bardziej to robie podstawowe bledy jak widac. testne jeszcze i zobacze co z tego wyszlo. "uzytkownik" - chcialem poznac opinie na temat wizki a nie mojej polszczyzny , chcesz dawac rady z jezyka polskiego to wejdz na takie forum. z brazylijskiego napisze ci ...... pozdrawiam Edytowane 30 Styczeń 201015 l przez slowmotion