Napisano 3 Luty 201015 l Miałem nie pokazywać tego nikomu, ale może lepiej będzie jeśli to zrobię, może pomożecie wskazać dobrą drogę. Mój pierwszy model highpoly, więc wskazówki mile widziane :) Na ten moment tyle. W miarę możliwości będę robił upy. Aha, gąska będzie inna.
Napisano 4 Luty 201015 l Witam uwaga odemnie dorób jeszcze detalu, jakieś fotki poprzeglądaj jak nie masz to poszukaj na necie i dorysuj więcej szczegółów bo jak narazie tak jak napisał przedmówca do High poly to za malo poly narazie jest. PS. dobrze że pokazałeś swój modelik
Napisano 4 Luty 201015 l Autor Hehehe ale to nie tak. Ja nie mówiłem, że to koniec. Jak sami widziecie to jest początek. Inaczej nie wrzucałbym tej fuszerki do WIPa. Chodzi mi głównie o to, zebyscie wskazywali błędy w tym co widać dopiero, żebym ich nie powtarzał w przyszłości, a także jakieś rady, tipsy itp. Wiadomo, że nie będzie to takie jak Klimenta czy twoje mujas, bo ja nie z tej ligi
Napisano 18 Styczeń 201114 l koła jezdne lewitują, póki nie zrobisz zawieszenia to bym nie kończył :P
Napisano 18 Styczeń 201114 l Ładnie jedziesz, ale klimek ma racje bez silnika nie będzie tak fajnie:P.
Napisano 18 Styczeń 201114 l Autor kliment woroszyłow napisał: koła jezdne lewitują, póki nie zrobisz zawieszenia to bym nie kończył :P Skoro zauważyles tylko brak zawieszenia, to znaczy że to co jest, to jest okej? Wiecie nie tylko kobieta potrzebuje pochwał :P
Napisano 18 Styczeń 201114 l Mr. J napisał: Skoro zauważyles tylko brak zawieszenia, to znaczy że to co jest, to jest okej? Wiecie nie tylko kobieta potrzebuje pochwał :P Tutaj nie ma pochwał co jest źle to się pisze i tyle reszta zostaje zapomniana:D
Napisano 18 Styczeń 201114 l Zauważyłem więcej braków, ale ten jest chyba najistotniejszy, bo niemal z każdej strony byś nie pokazywał modelu będzie widoczny, nie skończony tył można ukryć renderem, a tego nie. Model ma potencjał i jak już to pokusił bym się o textury i scenkę.