Mr. J Napisano 3 Luty 2010 Napisano 3 Luty 2010 Miałem nie pokazywać tego nikomu, ale może lepiej będzie jeśli to zrobię, może pomożecie wskazać dobrą drogę. Mój pierwszy model highpoly, więc wskazówki mile widziane :) Na ten moment tyle. W miarę możliwości będę robił upy. Aha, gąska będzie inna.
goral_44 Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Jak na model High to tu jest dużo, dużo, dużo za mało poly.
mujas Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Witam uwaga odemnie dorób jeszcze detalu, jakieś fotki poprzeglądaj jak nie masz to poszukaj na necie i dorysuj więcej szczegółów bo jak narazie tak jak napisał przedmówca do High poly to za malo poly narazie jest. PS. dobrze że pokazałeś swój modelik
Mr. J Napisano 4 Luty 2010 Autor Napisano 4 Luty 2010 Hehehe ale to nie tak. Ja nie mówiłem, że to koniec. Jak sami widziecie to jest początek. Inaczej nie wrzucałbym tej fuszerki do WIPa. Chodzi mi głównie o to, zebyscie wskazywali błędy w tym co widać dopiero, żebym ich nie powtarzał w przyszłości, a także jakieś rady, tipsy itp. Wiadomo, że nie będzie to takie jak Klimenta czy twoje mujas, bo ja nie z tej ligi
DonJakub Napisano 4 Luty 2010 Napisano 4 Luty 2010 Jak się postarasz to będzie :) zaraz Cię zdopinguję hehe.
Mr. J Napisano 8 Luty 2010 Autor Napisano 8 Luty 2010 (edytowane) kawałek dupy Edytowane 9 Luty 2010 przez Mr. J
Mr. J Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Napisano 18 Styczeń 2011 W sumie dalej wip, ale nie będzie już dalej rozwijany
kliment woroszyłow Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 koła jezdne lewitują, póki nie zrobisz zawieszenia to bym nie kończył :P
bbandi Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 Ładnie jedziesz, ale klimek ma racje bez silnika nie będzie tak fajnie:P.
Mr. J Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Napisano 18 Styczeń 2011 koła jezdne lewitują, póki nie zrobisz zawieszenia to bym nie kończył :P Skoro zauważyles tylko brak zawieszenia, to znaczy że to co jest, to jest okej? Wiecie nie tylko kobieta potrzebuje pochwał :P
Sebazx6r Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 fajne pokaz siatke :D chcialbym zobaczyc ileelementow poprzeltałes.
bbandi Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 Skoro zauważyles tylko brak zawieszenia, to znaczy że to co jest, to jest okej? Wiecie nie tylko kobieta potrzebuje pochwał :P Tutaj nie ma pochwał co jest źle to się pisze i tyle reszta zostaje zapomniana:D
kliment woroszyłow Napisano 18 Styczeń 2011 Napisano 18 Styczeń 2011 Zauważyłem więcej braków, ale ten jest chyba najistotniejszy, bo niemal z każdej strony byś nie pokazywał modelu będzie widoczny, nie skończony tył można ukryć renderem, a tego nie. Model ma potencjał i jak już to pokusił bym się o textury i scenkę.
Rekomendowane odpowiedzi