Napisano 10 Luty 201015 l Na łamach serwisu pojawił się ciekawy artykuł - tutorial pt. "The Runner", opisujący pewne etapy pracy Richard Spriggs, która nagrodzona została w XXIV edycji konkursu tego serwisu w kategorii "Best Animation Award". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1011
Napisano 10 Luty 201015 l Czy macie również, problemy z odtwarzaniem video na cgsociety? Niby się całe ładuje, ale ucina po kilku sekundach. Mam ten problem do kiedy pamiętam, jest na to jakiś sposób? Przegladarka to Firefox.
Napisano 10 Luty 201015 l Spoko :) wypas comment pod takim newsem :D HAHA U mnie się nic nie zacina. Animacja naprawdę zacna jak na 3 miechy po godzinach po pracy :) Ostro!
Napisano 10 Luty 201015 l Chciałbym skomentować animacje, ale nie da się odtworzyć ;] Dlatego pytam, no nic może kiedyś się naprawi, pozdro.
Napisano 11 Luty 201015 l Hej, zainstalujcie wtyczkę Download Helper do Firefoxa i ściągnijcie sobie pliki na dysk. Ewentualnie może macie starszą wersje flasha, choć nie wiem czy FF chyba sam sobie je nie aktualizuje.
Napisano 11 Luty 201015 l ...u dziadka widać...:) jak to po pracy, oczywiście tylko wieczorkiem i po 3 piwku, ale za to w pzredpokoju, i na komórce no i bez motion captur-ów .... :))))))))