Klocjusz Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 (edytowane) Te takie duże białe to ministerstwa, dymy z fabryk i ogólny smog. Chciałem żeby efekt był taki, że bryły ministerstw wyrastają ze starego miasta, tworząc jakies megastruktury rzucające cień na pół miasta, totalnie nie na miejscu. Końcowy obrazek: tutaj miniatura do głosowania: a tutaj duża wersja: http://img687.imageshack.us/img687/6673/1984v.jpg Tak sobie zaklepię temat, a jakieś szkice walnę jutro pozdr.:) Edytowane 25 Luty 2010 przez Klocjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 14 Luty 2010 Autor Share Napisano 14 Luty 2010 Ogólnie ma byc piękny widok z balkonu i ministerstwo wyłaniające się z mgły nad dachami domków. pewnie je jeszcze podwyższe, zeby bardziej dominowało i zeby kadr był pionowy, bo teraz jest kwadratow... a to cos co wygląda jak fallus mialo być helikotpterem...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 18 Luty 2010 Share Napisano 18 Luty 2010 Zatem zostaje czekać na następny krok ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 25 Luty 2010 Autor Share Napisano 25 Luty 2010 Praca w pierwszym poście:) Totalnie zmienilem koncepcję, w tamtej brakowało mi życia i wrzucam juz koniec, bo chyba w weekend nie będę mial czasu zeby jeszcze to pociągnąc. pozdrawiam i czekam na inne prace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 25 Luty 2010 Share Napisano 25 Luty 2010 Fajna praca, czuć klimat. Szkoda, że tak mało czasu mam. Choć może jeszcze jutro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 Jak dla mnie -mega:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kishkoltz Napisano 28 Luty 2010 Share Napisano 28 Luty 2010 He he, jak na razie jedyny finał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Marzec 2010 Share Napisano 13 Marzec 2010 Szkoda, ze nie ma etapów pośrednich - wyszło mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klocjusz Napisano 13 Marzec 2010 Autor Share Napisano 13 Marzec 2010 dzięki, jesli chodzi o sam proces to miasto na dole jest z jednej fotki powielonej 7 razy poprzekęcanej, powyciąganej, podmalowanej i co tylko. Niebo tak samo:) Resztę, czyli megastruktury, dymy i te sprawy jechałem już ręcznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi