Napisano 27 Marzec 201015 l Jak tak dalej pójdzie to będzie lepszy od mojego. żółw wydaje mi się kapkę za kanciasty, pozo tym pierwsza klasa.
Napisano 27 Marzec 201015 l Autor Dzieki ludziska za pozytywy troche mobilizuje to do pracy :) Matchias czy lepszy bedzie to raczej nie :) co do zolwia jest troche jakis taki inny ale juz nic nie poradze z nim moze kiedy tam. Mecze sie nad gasiorkami :( Pozdro wszystkim
Napisano 27 Marzec 201015 l z mathiasem poznalismy meandry tego modelu dość dobrze i faktycznie z tym żółwiem mogło by być ciut lepiej co nie znaczy ze jest żle, dobry modelik, bardzo ładnie się prezentuje, czekam na te gąski jak se poradzisz:)
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Autor Witam modelowanie czolgu dobiega konca zamieszczam probne renderki jeszcze zostalo kilka drobych elementow wymodelowac i finito!
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Wymiata detal. Czy dobrze zauważyłem czy skaczesz pomiędzy silnikami do renderingu? Mental/Vray?
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Autor Dobrze zauwazyles ten pierwszy render to vray taki tescik z hdri reszta to mental ale zostane raczej przy mentalu :D bardziej realnie wyglada
Napisano 2 Kwiecień 201015 l Dobrze zauwazyles ten pierwszy render to vray taki tescik z hdri reszta to mental ale zostane raczej przy mentalu :D bardziej realnie wyglada git ;) sam się przerzucam ostatnio na mentala ale mniejsza o to. jestem pod wrażeniem tego modelu, ostatnio sam robiłem czołg ale nie jestem z niego zadowolony, zresztą możesz zobaczyć na moim blogu, link w stopce. bardzo podoba mi się również shader. oddzielnie robiłeś dla menetala i vraya?