Matchias Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 Jak tak dalej pójdzie to będzie lepszy od mojego. żółw wydaje mi się kapkę za kanciasty, pozo tym pierwsza klasa.
wiecho Napisano 27 Marzec 2010 Autor Napisano 27 Marzec 2010 Dzieki ludziska za pozytywy troche mobilizuje to do pracy :) Matchias czy lepszy bedzie to raczej nie :) co do zolwia jest troche jakis taki inny ale juz nic nie poradze z nim moze kiedy tam. Mecze sie nad gasiorkami :( Pozdro wszystkim
kliment woroszyłow Napisano 27 Marzec 2010 Napisano 27 Marzec 2010 z mathiasem poznalismy meandry tego modelu dość dobrze i faktycznie z tym żółwiem mogło by być ciut lepiej co nie znaczy ze jest żle, dobry modelik, bardzo ładnie się prezentuje, czekam na te gąski jak se poradzisz:)
wiecho Napisano 30 Marzec 2010 Autor Napisano 30 Marzec 2010 Przyszedł czas na gasiorki oficjalnie beda wygladac tak :)
wiecho Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Napisano 2 Kwiecień 2010 Witam modelowanie czolgu dobiega konca zamieszczam probne renderki jeszcze zostalo kilka drobych elementow wymodelowac i finito!
Weapon Of Choice Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 Wymiata detal. Czy dobrze zauważyłem czy skaczesz pomiędzy silnikami do renderingu? Mental/Vray?
wiecho Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Napisano 2 Kwiecień 2010 Dobrze zauwazyles ten pierwszy render to vray taki tescik z hdri reszta to mental ale zostane raczej przy mentalu :D bardziej realnie wyglada
Weapon Of Choice Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 Dobrze zauwazyles ten pierwszy render to vray taki tescik z hdri reszta to mental ale zostane raczej przy mentalu :D bardziej realnie wyglada git ;) sam się przerzucam ostatnio na mentala ale mniejsza o to. jestem pod wrażeniem tego modelu, ostatnio sam robiłem czołg ale nie jestem z niego zadowolony, zresztą możesz zobaczyć na moim blogu, link w stopce. bardzo podoba mi się również shader. oddzielnie robiłeś dla menetala i vraya?
Matchias Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisano 2 Kwiecień 2010 Świetna robota Wiecho, a jak poprawisz jeszcze żółwia to będzie super.
Rekomendowane odpowiedzi