Selena Napisano 19 Luty 2010 Napisano 19 Luty 2010 (edytowane) hejka:) wzielam sie troche za 2d...to przez studia;/ praca składa sie z: fotomontaż + rysunek odręczny + tablet ofkors jakies....10h? możliwe ze mniej:)...i czuje ze nie jest gotowa ale stracilam cierpliwosc:) w koncu mamy piątek:D Edytowane 20 Luty 2010 przez Selena 1 1
samborek Napisano 19 Luty 2010 Napisano 19 Luty 2010 Dobre tylko ja mam wrażanie że perspektywa jest jakaś hardkorowa albo jest odwrócona totalnie xD chyba ten wilk za duży w stosunku do konia, sam nie wiem , ale ogółem całkiem przyjemnie i ćwiczenie takiego matte paintingu popłaca :D
Selena Napisano 19 Luty 2010 Autor Napisano 19 Luty 2010 mant-raz - dziekuje........... O_O.... samborek - a możliwe:) ale koń podbiega dopiero...szkoda że tego nie widać;/...poprawie kiedy indziej:D
Jonasz_Real Napisano 19 Luty 2010 Napisano 19 Luty 2010 wow, bardzo mi się podoba. Tylko mam jedno, ale. W górnej połowie czuć glebie, a w dolnej już nie. Mam wrażenie, ze drugi plan jest pierwszym planem. Brakuje tutaj zróżnicowania. Ale pracka wieje optymizmem, milo sie na nią patrzy, pomimo błędów. Seleno, podoba mi się. Duży plus :)
emmilius Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Może tej głębi tak nie czuć przez detale? Są równomierne do żaby/paproci do lini klatki piersiowej dziewczynki. Drugi plan fajnie skąpany zielenią tworzy perspektywę atmosferyczną powinien się imo trochę wdzierać przynajmniej do lini stóp dziewczynki.
Rekomendowane odpowiedzi