Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Ostatnio zabrałem się za ten ciągnik, trochę już nadłubałem, ale świeże spojrzenie i jakieś rady się przydadzą, krytykujcie ostro :)

Wiem że trzeba jeszcze posiedzieć nad kształtem okna ale to i pozostałe otwory zostawiam sobie na deser.

kenworthw900a1978f00196.jpg

kenworthw900a1978f00196.jpg

Siateczka, wiem że masakra ale poprawie :)

wire1.jpg

Edytowane przez styczeń

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wreszcie ktoś się bierze za traki bo już mam dosyć tych osobówek. Jest pozytywnie. Naczepa też będzie?

Napisano
  • Autor

dac77 - Naczepę planuję, ale zobaczymy czy starczy cierpliwości. Mam nadzieje że uda się zrobić taką z sianem (coś w tym klimacie)

vision3d, wiecho - Dzięki :)

trosiek - No na razie nie oszczędzam ale chyba trzeba będzie zacząć, i zostawić trochę na wnętrze.

Całość mam zamiar umieścić w jakieś australijskiej scenerii, coś jak na tym zdjęciu http://big.truck.fm.interia.pl/grafika/australia-truck-volvo%281%29.jpg

Napisano
załadunek wielkich dlugich bal na naczepe

To się nazywa dłużyca.

Mogłoby być ciekawie.

Wreszcie jakaś odmiana - a lubię takie klimaty. Zapowiada się nieźle.

Napisano
  • Autor

Pobawiłem się dziś ze zderzakiem, nie łączyłem orurowania jeszcze z resztą bo nie mam pomysłu chwilowo.

kenworthw900a1978f00199.jpg

Napisano

Fajnie. A moze na tym etapie wprowadzilbys jakies oryginalne rozwiazania zeby troche uatrakcyjnic odbior? Wiem, ze to samochod, ale na razie wyglada dosc mechanicznie hehe choc to moze smiesznie brzmiec w kontekscie auta.

Napisano
  • Autor

Paweł - jedyne co planuję to pogiąć go i podrapać mocno ;] nie czuje się jeszcze na siłach na transformera :D

Napisano
  • Autor

Zmieniłem trochę koncept....

Stwierdziłem że nie będzie naczepy, wsadzę go do drewnianej skrzyni, otworzę jedną ściankę. Do skrzyni będą doczepione różowe baloniki, niektóre już popękane. jeszcze nie wiem w jakiej scenerii dokładnie ale coś się wymyśli, mam nadzieję że jakieś pomysły wrzucicie.

Napisano
  • Autor

Chwile przerwy sobie zrobiłemz modelowaniem bo próbuję nadal wyprostować siatkę by nie wyglądała jak po dodaniu displacea :)

Tak dla rozrywki stwierdziłem ze przetestuję teksturkę karoserii, co myślicie o czymś takim?

text1.jpg