Napisano 30 Kwiecień 200420 l Witam. Może za późno wysyłam posta ale spóbuję jeszcze. Będzie to HELLBOY, bohater (pełną gębą) z komiku \"Hellboy\", (jakby ktoś nie wiedział). Jest to moja interpretacja. Zresztą, pytanie do moderatora, czy można oddawać prace na takim poziomie zaawansowania i czy może to być tylko portret? Nie wiem w dodatku czy ją skończę, ale co mi tam, będę próbował. Czekam na opinię
Napisano 30 Kwiecień 200420 l no w koncu sie ktos z hellboya wzial.... calkiem calkiem ino szczerze mowic bardziej mi przypomina zmutowanego samuraja anizeli hellboya, nos siakis nie takis, duzo poprawek przed toba, powodzenia
Napisano 30 Kwiecień 200420 l Autor No, do samuraja to ON taki podobny z tej kitki, ale jak się dobrze przyjrzysz, poczytasz komix, to zobaczysz, że on ma taką PIKNĄ kitkę z tyłu, a co do poprawek to coż, The Show is still going on. BENDEM dalej pracował.
Napisano 30 Kwiecień 200420 l no fajno ;) wlosy mu popraw bo wygladaja jakbu wciskaly mu sie w czaszke,te przy kitce heh ee i nosa nie poprawiaj w koncu to twoja wizja a nie kopia
Napisano 3 Maj 200420 l Nie ma przeciwwskazań. Jeśli masz możliwość zarzucenia poprzednich etapów pracy to ok, jeśli nie trudno, jedziesz z koksem dalej. Możnaby zacząć się zastanawiać jeżeli umieściłbyś już kompletnie gotową pracke. Pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200420 l Autor Witam ponownie Mały update, poprawiłem ucho(jest trochę większe), tamto było za małe, skoncentrowałem sie na czole i lekko zmniejszyłem nasycenie i wyeksponowałem więcej półtonów. Robi się powoli, ale... Czekam na opinie
Napisano 5 Maj 200420 l chyba za bardzo wyeksponowales faldy na czole, i popraw dolna powieke i troche nos zabardzo szpiczasty nm koniec.
Napisano 5 Maj 200420 l Autor Z tymi fałdami to sie nie zgodzę bo specjalnie je tak wyeksponowałem, żeby podkreślić tencały bagaż doświadczeń jaki ma Hellboy, włączając w to zmarszczki w okolicach oczu (podkreślę je potem). No a nos zostawię taki szpiczasty przecież to diabeł, bądź co bądź. Co do dolej powieki to masz rację, tu trzeba jeszcze popracować. Czekam dalej na opinie.
Napisano 6 Maj 200420 l Autor Kolejny update. Dodałem na dole zajawkę barków bo nie wiedziałem jak zakończyć, ale teraz mam mieszane uczucia. (Wydaje mi się, że brakuje jeszcze tylko dedykacji i już konieć ;). ) Oceńcie sami.
Napisano 6 Maj 200420 l Autor Kolejna poprawki. Broda przy ustach, zmarszczki, kucyk, prochowiec itp. Komentujta chłopy i baby.
Napisano 6 Maj 200420 l co tu komentowac, podziwiac trzeba :) dawno takich dobrych wloskow nie widzialem jak te na bokobrodach. Te fakturki na szyi i ubraniu tez bardzo przekonywujace.
Napisano 10 Maj 200420 l Autor No to teraz poszalałem. Nazwę moje DZIEŁO - \"Spuścizna bohatera(książkowego)\" ;). Parę poprawek. Proszę, proszę i co wy ma to.
Napisano 15 Maj 200420 l wydaje mi sie ze nie potrzebujesz uwag (poki co) widac ze wiesz czego chesz duzo umiesz i czekam na dalszy ciag
Napisano 15 Maj 200420 l a gdzie czesc prochowca od jego prawej strony ... bez tego wyglada plasko pozdrawiam ;)
Napisano 31 Maj 200420 l Autor Tu zamieszczam końcową pracę, dla żuri http://www.bigprint.pl/hellboy/koniec.html a tu detal architektoniczny http://www.bigprint.pl/hellboy/detal.html Pozdrawiam.
Napisano 31 Maj 200420 l Autor Aha byłbym zapomniał Little ninja: Dzięki, faktycznie miałeś rację, domalowałem kawałek kapotki i teraz lepiej.