Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

Może za późno wysyłam posta ale spóbuję jeszcze.

Będzie to HELLBOY, bohater (pełną gębą) z komiku \"Hellboy\", (jakby ktoś nie wiedział).

Jest to moja interpretacja.

Zresztą, pytanie do moderatora, czy można oddawać prace na takim poziomie zaawansowania i czy może to być tylko portret?

Nie wiem w dodatku czy ją skończę, ale co mi tam, będę próbował.

Czekam na opinię

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no w koncu sie ktos z hellboya wzial....

calkiem calkiem ino szczerze mowic bardziej mi przypomina zmutowanego samuraja anizeli hellboya, nos siakis nie takis, duzo poprawek przed toba, powodzenia

Napisano
  • Autor

No, do samuraja to ON taki podobny z tej kitki, ale jak się dobrze przyjrzysz, poczytasz komix, to zobaczysz, że on ma taką PIKNĄ kitkę z tyłu, a co do poprawek to coż, The Show is still going on.

BENDEM dalej pracował.

Napisano

no fajno ;)

wlosy mu popraw bo wygladaja jakbu wciskaly mu sie w czaszke,te przy kitce heh

ee i nosa nie poprawiaj w koncu to twoja wizja a nie kopia

Napisano

Nie ma przeciwwskazań. Jeśli masz możliwość zarzucenia poprzednich etapów pracy to ok, jeśli nie trudno, jedziesz z koksem dalej. Możnaby zacząć się zastanawiać jeżeli umieściłbyś już kompletnie gotową pracke. Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Witam ponownie

Mały update, poprawiłem ucho(jest trochę większe), tamto było za małe, skoncentrowałem sie na czole i lekko zmniejszyłem nasycenie i wyeksponowałem więcej półtonów.

Robi się powoli, ale...

Czekam na opinie

Napisano

chyba za bardzo wyeksponowales faldy na czole, i popraw dolna powieke i troche nos zabardzo szpiczasty nm koniec.

Napisano
  • Autor

Z tymi fałdami to sie nie zgodzę bo specjalnie je tak wyeksponowałem, żeby podkreślić tencały bagaż doświadczeń jaki ma Hellboy, włączając w to zmarszczki w okolicach oczu (podkreślę je potem).

No a nos zostawię taki szpiczasty przecież to diabeł, bądź co bądź.

Co do dolej powieki to masz rację, tu trzeba jeszcze popracować.

Czekam dalej na opinie.

Napisano
  • Autor

Kolejny update.

Dodałem na dole zajawkę barków bo nie wiedziałem jak zakończyć, ale teraz mam mieszane uczucia.

(Wydaje mi się, że brakuje jeszcze tylko dedykacji i już konieć ;). )

Oceńcie sami.

Napisano
  • Autor

Kolejna poprawki.

Broda przy ustach, zmarszczki, kucyk, prochowiec itp.

Komentujta chłopy i baby.

Napisano

co tu komentowac, podziwiac trzeba :) dawno takich dobrych wloskow nie widzialem jak te na bokobrodach. Te fakturki na szyi i ubraniu tez bardzo przekonywujace.

Napisano
  • Autor

No to teraz poszalałem. Nazwę moje DZIEŁO - \"Spuścizna bohatera(książkowego)\" ;).

Parę poprawek.

Proszę, proszę i co wy ma to.

Napisano

wydaje mi sie ze nie potrzebujesz uwag (poki co)

widac ze wiesz czego chesz duzo umiesz i czekam na dalszy ciag

Napisano
  • Autor

Aha byłbym zapomniał

Little ninja: Dzięki, faktycznie miałeś rację, domalowałem kawałek kapotki i teraz lepiej.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności