Rincewind Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 Witam. Może za późno wysyłam posta ale spóbuję jeszcze. Będzie to HELLBOY, bohater (pełną gębą) z komiku \"Hellboy\", (jakby ktoś nie wiedział). Jest to moja interpretacja. Zresztą, pytanie do moderatora, czy można oddawać prace na takim poziomie zaawansowania i czy może to być tylko portret? Nie wiem w dodatku czy ją skończę, ale co mi tam, będę próbował. Czekam na opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 no w koncu sie ktos z hellboya wzial.... calkiem calkiem ino szczerze mowic bardziej mi przypomina zmutowanego samuraja anizeli hellboya, nos siakis nie takis, duzo poprawek przed toba, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 30 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2004 No, do samuraja to ON taki podobny z tej kitki, ale jak się dobrze przyjrzysz, poczytasz komix, to zobaczysz, że on ma taką PIKNĄ kitkę z tyłu, a co do poprawek to coż, The Show is still going on. BENDEM dalej pracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 30 Kwiecień 2004 Share Napisano 30 Kwiecień 2004 no fajno ;) wlosy mu popraw bo wygladaja jakbu wciskaly mu sie w czaszke,te przy kitce heh ee i nosa nie poprawiaj w koncu to twoja wizja a nie kopia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viktor Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Hellboy jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 3 Maj 2004 Share Napisano 3 Maj 2004 Nie ma przeciwwskazań. Jeśli masz możliwość zarzucenia poprzednich etapów pracy to ok, jeśli nie trudno, jedziesz z koksem dalej. Możnaby zacząć się zastanawiać jeżeli umieściłbyś już kompletnie gotową pracke. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 Witam ponownie Mały update, poprawiłem ucho(jest trochę większe), tamto było za małe, skoncentrowałem sie na czole i lekko zmniejszyłem nasycenie i wyeksponowałem więcej półtonów. Robi się powoli, ale... Czekam na opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 chyba za bardzo wyeksponowales faldy na czole, i popraw dolna powieke i troche nos zabardzo szpiczasty nm koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 5 Maj 2004 Autor Share Napisano 5 Maj 2004 Z tymi fałdami to sie nie zgodzę bo specjalnie je tak wyeksponowałem, żeby podkreślić tencały bagaż doświadczeń jaki ma Hellboy, włączając w to zmarszczki w okolicach oczu (podkreślę je potem). No a nos zostawię taki szpiczasty przecież to diabeł, bądź co bądź. Co do dolej powieki to masz rację, tu trzeba jeszcze popracować. Czekam dalej na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 5 Maj 2004 Share Napisano 5 Maj 2004 Świetne technicznie- szkoda że tylko portret z profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Kolejny update. Dodałem na dole zajawkę barków bo nie wiedziałem jak zakończyć, ale teraz mam mieszane uczucia. (Wydaje mi się, że brakuje jeszcze tylko dedykacji i już konieć ;). ) Oceńcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 6 Maj 2004 Autor Share Napisano 6 Maj 2004 Kolejna poprawki. Broda przy ustach, zmarszczki, kucyk, prochowiec itp. Komentujta chłopy i baby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 Katanka troszke kołnieżyk dziwny ma mozna by nad tym popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Maj 2004 Share Napisano 6 Maj 2004 co tu komentowac, podziwiac trzeba :) dawno takich dobrych wloskow nie widzialem jak te na bokobrodach. Te fakturki na szyi i ubraniu tez bardzo przekonywujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 10 Maj 2004 Autor Share Napisano 10 Maj 2004 No to teraz poszalałem. Nazwę moje DZIEŁO - \"Spuścizna bohatera(książkowego)\" ;). Parę poprawek. Proszę, proszę i co wy ma to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxine Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 wydaje mi sie ze nie potrzebujesz uwag (poki co) widac ze wiesz czego chesz duzo umiesz i czekam na dalszy ciag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 a gdzie czesc prochowca od jego prawej strony ... bez tego wyglada plasko pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Tu zamieszczam końcową pracę, dla żuri http://www.bigprint.pl/hellboy/koniec.html a tu detal architektoniczny http://www.bigprint.pl/hellboy/detal.html Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Aha byłbym zapomniał Little ninja: Dzięki, faktycznie miałeś rację, domalowałem kawałek kapotki i teraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi