Luk4S Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Mam taki problem, że gdy chcę dodać teksturę na obiekt. To nie mogę. Funkcja jest niedostępna. Wie ktoś dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 zły dział i nie wiadomo jaki soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wray Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Jaki to program i jaka funkcja? A zaznaczyłeś ten obiekt, że funkcja nie jest aktywna? Jeśli to 3ds max możesz przeciągnąć materiał bezpośrednio na obiekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk4S Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 Ops... Już piszę: 1. Dopiero zaczynam bawić się w 3D przedtem, głównie photoshop itp. 2. Tak zaznaczam ten obiekt, i gdy nawet chcę przeciągnąć to się nie da. Program to 3Ds max 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk4S Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 oki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 1 Marzec 2010 Share Napisano 1 Marzec 2010 Zrób materiał standard i tą bitmapę wrzuć w kanał diffuse. Dopiero wtedy możesz materiał nadać na obiekt. Zaznacz też ten sześcian w kratkę biało-niebieską żebyś mógł teksturę zobaczyć na obiekcie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk4S Napisano 1 Marzec 2010 Autor Share Napisano 1 Marzec 2010 Działa :D Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi