Napisano 15 Marzec 201015 l Witam serdecznie Potrzebuje pomocy w nauce 3d maxa. Dokładnie chodzi o projektowanie wnetrz i exteriorów. Chciałbym się nauczyc jak plynnie sie poruszac w gąszczu funkcji 3d maxa, jak dobierac odpowiednio swiatlo do scen, nakladac textury, modelowac. Wiem ze trening i jeszcze raz trening ale z modelowania 3d nie mam bladego pojęcia siedzę głównie w 2d. Osoba zainteresowana pomocą zostanie oczywiscie nagrodzona finansowo(dogadamy się). Interesuja mnie godziny wieczorne tj. 19/20+ . Wystarczy 1h dziennie :) Np 1 lekcja "do czego to służy?" badz "jak odpowidnio skonfigurowac 3d maxa i pluginy" itd. Kontakt do mnie: [email protected] GG 4422735 Pozdrawiam
Napisano 15 Marzec 201015 l Po co plac pieniądze na kogoś tylko po to by wytłumaczył jakieś podstawowe funkcje ? Przecież sam możesz ściągnąć kilka tutoriali na temat tworzenia wnętrz lub architektury. Ogólnie w tym temacie musisz sam ogarnąć tematy modelowania, oświetlania, nikt nie poprowadzi cie, a wytłumaczyć kilka funkcji możesz sobie sam wytłumaczyć.
Napisano 15 Marzec 201015 l Zacznij od prostych rzeczy. Czyli 3ds max basics. Potem podnoś szczebel i ucz się sam i z dalszych tutoriali. Własne doświadczenie metodą prób i błędów też się przyda.
Napisano 15 Marzec 201015 l Autor Cholerka Panowie ale jak otwieram 3d maxa i robie cos z tutoriali np z waszego forum ten autorski tutek "wnetrze pokoju" to mi nic nie wychodzi. Moze jednak ktos pomoze :(?
Napisano 15 Marzec 201015 l Iława - fajne miasto , kiedyś chciałbym tam zamieszkać. Poczytaj maxowego helpa i tutoriale, które masz razem z maxem. Tam naprawde jest wszystko co potrzebne. No chyba, że inglisz jest problemem.