Napisano 16 Marzec 201015 l Witam, no zawsze musi być ten pierwszy raz :D Model i mapowanie na fazie ukończenia, normalek nie będę wypalał, stawiam na oldschool. modelik: zdjęcie: Edytowane 16 Marzec 201015 l przez indian
Napisano 16 Marzec 201015 l Pokaż siateczkę jeszcze :) Modelowałeś na blueprintach? bo patrząc na zdjęcie szyba na modelu wygląda na troszkę wyższą. Poza tym bardzo fajnie :)
Napisano 16 Marzec 201015 l Autor wzorowałem się na tym: siata: Edytowane 16 Marzec 201015 l przez indian
Napisano 17 Marzec 201015 l na modelu moznabylo sporo zaoszczedzic. Co do textury, przydalby sie jakis detal
Napisano 17 Marzec 201015 l Brakuje mi trochę dolnego malowania. No i detal jak napisał Bruneq. I niech mi ktoś wytłumacz jak ta maszyna latała xD wszystkie samoloty z okresu WWII które widziałem miały silnik z przodu z tymi śmigłami. a tu tego nie ma.
Napisano 17 Marzec 201015 l To był prototyp z napędem rakietowym. Po skończeniu paliwa lądował lotem szybowym. http://pl.wikipedia.org/wiki/BI-1
Napisano 17 Marzec 201015 l jako baza koloru to nawet ujdzie, ale proponuje ci spogladnac na watek ktory jest ponizej twojego i wyciagnac wnioski odnosnie textury:)
Napisano 17 Marzec 201015 l Pokaż UV, bo więcej pixeli teksturki wrzuciłeś w kółka niż na blachy i to widać z daleka. Widać, że cały czas idziesz do przodu i tak trzymać.