indian Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) Witam, no zawsze musi być ten pierwszy raz :D Model i mapowanie na fazie ukończenia, normalek nie będę wypalał, stawiam na oldschool. modelik: zdjęcie: Edytowane 16 Marzec 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Pokaż siateczkę jeszcze :) Modelowałeś na blueprintach? bo patrząc na zdjęcie szyba na modelu wygląda na troszkę wyższą. Poza tym bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 (edytowane) wzorowałem się na tym: siata: Edytowane 16 Marzec 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 wstępna faza tekstur: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 test nowych kolorków, przy których(po dopracowaniu) chyba zostanę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Marzec 2010 Autor Share Napisano 16 Marzec 2010 takie coś pod koniec dnia, szkoda że post pod postem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 na modelu moznabylo sporo zaoszczedzic. Co do textury, przydalby sie jakis detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crimson Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Brakuje mi trochę dolnego malowania. No i detal jak napisał Bruneq. I niech mi ktoś wytłumacz jak ta maszyna latała xD wszystkie samoloty z okresu WWII które widziałem miały silnik z przodu z tymi śmigłami. a tu tego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 To był prototyp z napędem rakietowym. Po skończeniu paliwa lądował lotem szybowym. http://pl.wikipedia.org/wiki/BI-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 sama teksturka dif, nia mam już sił do tego bobolota: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 jako baza koloru to nawet ujdzie, ale proponuje ci spogladnac na watek ktory jest ponizej twojego i wyciagnac wnioski odnosnie textury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 takie jeszcze coś z dzisiaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian Ozga Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 Pokaż UV, bo więcej pixeli teksturki wrzuciłeś w kółka niż na blachy i to widać z daleka. Widać, że cały czas idziesz do przodu i tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 ewidentnie musisz mieć źle rozłozone uv- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi