Napisano 16 Marzec 201015 l Czesc wszystkim! Po 50 godzinach renderingu moj kap ma juz dosyc Maxwella, wrzucam co mam :) Modelowane w Max-ie, postprodukcja w Photoshopie Tu jeszcze w wyszej rozdzialce: http://img706.imageshack.us/img706/1985/03ba.jpg
Napisano 16 Marzec 201015 l cholera podoba mi sie Byłem w Honk Kongu i niestetu ten budyenk teraz jest masakrycznie brudno szary-brzydko sie starzeje niestety ale na twojej wize jest taki efekt jaki pewnie chciał uzyskac Foster-ale 50h na render to boli:)
Napisano 16 Marzec 201015 l no i bach... to jest ten styl architektury który mi sie podoba.. akurat... render jak najbardziej ***** pzdr Norden
Napisano 16 Marzec 201015 l Scena zacna, czas porazajacy:/ Glow nieco za duzy sie wydaje, kolorki troche wyplukane, brakuje mi kontrastu i rozdzialu planow. Modeling bardzo fajny, jak dlugo dlubales te budynki? pozdrawiam Pawel
Napisano 17 Marzec 201015 l Budynek wygląda fajnie ale drzewa są nieprzekonujące i chyba wklejane w 2D bo jakieś jasne obwódki wokół liści się pojawiają.