cryogenicdreams Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Na wersję kolorową proszę raczej uwagi nie zwracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Bardzo ładny projekt. Ocenie można poddać jedynie Światło - międzyliterowe jest fajne - nie jestem pewien tego oddechu pomiędzy sygnetem i logotypem, ale daje radę. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Ładnie... też planowałem wystartować, ale za późno się dowiedziałem. Daj znać jak Ci poszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 16 Marzec 2010 Share Napisano 16 Marzec 2010 Tak jak sly, przy czym zapytam jeszcze dlaczego użyłeś czerwieni i zieleni? imho średnio się te kolorki zgrywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 pokaz siatkę. Tez nie widze uzasadnienia dla tych kolorów, chyba że stąd, ale to nie taki zielony: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cryogenicdreams Napisano 17 Marzec 2010 Autor Share Napisano 17 Marzec 2010 ola-f : Uzasadnienie poprawne, jednak z tym zielonym na fladze nie trafiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 17 Marzec 2010 Share Napisano 17 Marzec 2010 skopiowałem z wikipedii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 no fajnie fajnie widze ze juz logo wybrali. Zbocze delikatnie z tematu w mojej osobistej opinii ta filharmonia bedzie najbardziej nie trafiona inwestycja w miescie... Bedzie piekny reprezentatywny moloch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 5 Kwiecień 2010 Share Napisano 5 Kwiecień 2010 no niezly polew na sieci z tego konkursu. podobno jakims "przypadkowym przypadkiem" wygral architekt projektujący gmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avant.garde Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 No ponoć "de gustibus non est disputandum", ale moim skromnym zdaniem logo zwycięzcy nie umywa się do pomysłu cryogenicdreams. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 logo zwycięzcy nie jest złe... ale brakuje mu finezji, którą logo filharmonii mieć powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 (edytowane) ola-f w obecnych czasach juz nic mnie nie zdziwi... teraz czekamy na zaprzyjaznionych wykonawcowo ktorzy zrealizuja projekt tak jak ci kolo tesco stawiajac lampy na drodze dla rowerzystow lub budujac kladke nie dostosowana do gabarytow samochodow ciezarowych... :D a te wybrane logo mniemam ze ma nawiazywac do oscyloskopu slupkowego w zasadzie pomysl ciekawy ale wykonanie nudne... W mojej ocenie te logo tutaj zaprezentowane jest zdecydowanie atrakcyjniejsze. Edytowane 6 Kwiecień 2010 przez Predator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Kwiecień 2010 Share Napisano 6 Kwiecień 2010 logo zwycięzcy nie jest złe... ale brakuje mu finezji, którą logo filharmonii mieć powinno Bo to projektował architekt. Nie chce byc zle zrozumiany, ale widac kiedy projekty graficzne/identyfikację tworzą architekci. Zawsze widać dominację dyscypliny nad estetyką. Zresztą katalog na prace mówi sam za siebie :) http://www.gorzow.pl/material/aktualnosci/4168/srednie/3.jpg mam nadzieje, ze autor wybaczy offtop, jego praca jest zdecydowanie ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi