Napisano 20 Marzec 201015 l PS.Przepraszam ze tak zmieniam ten temat ale z tego co mi napisal mafida postanowilem tylko i wylacznie cwiczyc organike i odpowiednie siatki poszczegolnych czesci ciala. Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec tylko zmienilem nazwe. Postaram sie dodawac modele i nabierac doswiadczenia w ukladaniu samej siatki Edytowane 20 Marzec 201015 l przez Siusiak
Napisano 20 Marzec 201015 l widzę, żeś stanął na wysokości zadania... zostało Ci już tylko 29 dni triala... dajesz stary.
Napisano 20 Marzec 201015 l Autor Zatem Opis postaci: Nazwa : Megalisk Opis: Jednostka ma na celu przenoszenie/oslanianie jdnostek strzelajacych znajdujacych sie na niej. Jednostki z niej moga strzelac oraz jednostka sama w sobie moze atakowac . Na plecach ma oslone + "dzialo" ktore rzuca cos w stylu plagi/zwolnienia ze starcrafta I.
Napisano 20 Marzec 201015 l Baaardzo słabe...Naucz sie poprawnie rzeżbić ludzką anatomię(REFKI!!!) a potem dopiero bierz sie za wymyślone postacie.To co pokazałeś jest glutowate i bezkształtne... Pozdro:)
Napisano 20 Marzec 201015 l rzeźb i się nie zrażaj -ale oczywiście powinieneś postudiować ludzka anatomie jeżeli zamierzasz robić postacie
Napisano 21 Marzec 201015 l Autor zrażać ?? nie m mowy :) mam 7 miesiecy na nauczenie sie wszystkiego co jest zwiazane z 3ds maxem i Zbrushem(oczywiscie to co bede w stanie,nie ze musze,co bardzo chce),bo pozniej na studiach bedzie Visual C++ do opanowania :) puki co mam czas tylko i wylacznie na modelowanie :) Edytowane 21 Marzec 201015 l przez Siusiak
Napisano 21 Marzec 201015 l PS.Przepraszam ze tak zmieniam ten temat ale z tego co mi napisal mafida postanowilem tylko i wylacznie cwiczyc organike i odpowiednie siatki poszczegolnych czesci ciala. Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec tylko zmienilem nazwe. Postaram sie dodawac modele i nabierac doswiadczenia w ukladaniu samej siatki Siatka siatką,w zbrushu też śmigaj dalej tylko może trochę mniej ambitnie:).Znajdż dobre refki i spróbuj moze jakąś głowę człowieka wyrzeżbic na początek,łatwiej sobie wyrobić technikę jak sie ma odniesienie do czego dążyć w formie fotki.Jak sie nauczysz poprawnie rzeżbić ludzka anatomiię to potwory same potem lepiej wyjdą. powodzenia i dobrze że się nie zrażasz:)
Napisano 22 Marzec 201015 l Autor Nie mialem czasu teraz nic robic ;/ Dam siatke glowy do oceny (tak to ta ktora dalem do gamearta) jutro postaram sie zrobic nowa tylko czy moglby ktos wyslac strone z refkami ? bo wsumie nawet nie wie mjak to szukac