Siusiak Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Dlugo zastanawialem sie czy dac ta postac tutaj. Ale jednak widze ze mam chwile slabosci :) Z tego co wiem musze poprawic rece , i ogolnie stroj bede chcial zmienic moze znajdizecie cos jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 20 Marzec 2010 Share Napisano 20 Marzec 2010 Chyba detal trochę nierówno rozłożony jak na game art - tam palce ze wszystkimi detalami a tu kanciaste cycki. Pokaż siatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siusiak Napisano 20 Marzec 2010 Autor Share Napisano 20 Marzec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 24 Marzec 2010 Share Napisano 24 Marzec 2010 Generalnie ciężko cokolwiek wypatrzyć poza tym co napisała Ania - za małe obrazki dajesz. Ja poproszę więcej większych renderków i siatkę którą będzie widać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 4 Kwiecień 2010 Share Napisano 4 Kwiecień 2010 Troche anatomia leży. Za dużo siatki budującej detal na butach a za mało siatki budującej geometrię i okrągłości rąk i nóg. Poza tym małe obrazki i rzuty 3/4, na których ciężko wskazać konkretnie co nie tak, mimo iż ewidentnie widać że coś kuleje. Kolejna sprawa to te ozdoby z torusa (opony) na szyji i pasie, które przy tak niskopoligonowej siatce ciała powinny nie posiadać własnej geometrii i widnieć tylko na normal mapie. Podobnie przegiąłeś też ze sferami w oczach. Nikt nie zauważy łądnie cieniowanych, czy ruchomych gałek jak będą schowane w głowie dziwnej, kanciastej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi