Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Dlugo zastanawialem sie czy dac ta postac tutaj. Ale jednak widze ze mam chwile slabosci :)

Z tego co wiem musze poprawic rece , i ogolnie stroj bede chcial zmienic moze znajdizecie cos jeszcze

1elf3.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Chyba detal trochę nierówno rozłożony jak na game art - tam palce ze wszystkimi detalami a tu kanciaste cycki. Pokaż siatkę.

Napisano

Generalnie ciężko cokolwiek wypatrzyć poza tym co napisała Ania - za małe obrazki dajesz. Ja poproszę więcej większych renderków i siatkę którą będzie widać ;)

Napisano

Troche anatomia leży. Za dużo siatki budującej detal na butach a za mało siatki budującej geometrię i okrągłości rąk i nóg. Poza tym małe obrazki i rzuty 3/4, na których ciężko wskazać konkretnie co nie tak, mimo iż ewidentnie widać że coś kuleje. Kolejna sprawa to te ozdoby z torusa (opony) na szyji i pasie, które przy tak niskopoligonowej siatce ciała powinny nie posiadać własnej geometrii i widnieć tylko na normal mapie. Podobnie przegiąłeś też ze sferami w oczach. Nikt nie zauważy łądnie cieniowanych, czy ruchomych gałek jak będą schowane w głowie dziwnej, kanciastej postaci.