stolik Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Witam po formacie kompa i ponownym zainstalowaniu 3ds maxa nie widze zupełnie żadnego z okien side top itp. w ich miejscu jest to co znajdowało sie w tym miejscu przed uruchomieniem programu np tapeta. Woe może ktoś co z tym zrobić ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 A sterowniki do karty graf zainstalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 21 Marzec 2010 Autor Share Napisano 21 Marzec 2010 Faktycznie nie zrobiłem tęgo dzięki . tylko że to nie mój komp i nie wiem jaka jest tu karta żaden program diagnostyczny itp nie potrafi wykryć jaka kartę mam w środku ani AIDA32 ani inne tego typu nie pomagają jak to sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 Panel sterowania/system/menadżer urządzeń-powinna byc na liście chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 21 Marzec 2010 Autor Share Napisano 21 Marzec 2010 też o tym pomyślałem nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 A w maxie w Customize/Preferences/Viewports co pisze na dole przy Configure driver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolik Napisano 21 Marzec 2010 Autor Share Napisano 21 Marzec 2010 nic nie pisze , jest pusta ramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 21 Marzec 2010 Share Napisano 21 Marzec 2010 No taa...Otwórz obudowe i sprawdż czy wogole jest jakaś karta graficzna w środku:).Jak jest to wez latarkę i sprawdż jaki model,jak nie ma to masz zintegrowana,znajdż instrukcje od płyty głównej i będziesz wiedział co masz na pokładzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi