Weapon Of Choice Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 Hej, w sumie póki co jest to zawieszony projekt ale postanowiłem go wrzucić. Jest to też moja pierwsza zabawa z mentalem i chyba go już polubiłem. Parę modeli pod stronę WWW, może niedługo zostaną ładnie oteksturowane, zaanimowane i użyte :) pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Marzec 2010 Share Napisano 22 Marzec 2010 no fajne fajne, czekam na teksturki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weapon Of Choice Napisano 22 Marzec 2010 Autor Share Napisano 22 Marzec 2010 no fajne fajne, czekam na teksturki OK! ;) jak dobrze pójdzie to za coś ponad miesiąc będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 27 Marzec 2010 Share Napisano 27 Marzec 2010 Ładniutka robota Sebastian! Fajne siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J|L Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 cholercia procz ikony nic mi sie nie wczytuje.... ale podejrzewam ze niezla lampa :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamode Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Przyjemne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi