Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po mękach z Gladiatorem postanowiłem zrobic cos prostego i w ten sposób powstał ten obrazek. Jakoś mnie wprawia w dobry nastrój.

Tyl_okladka_small.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

IMHO jedna z Twoich najsłabszych prac. Ujęcie pokazujące najmniej ciekawą stronę samolotu, nie ma na czym zawiesić oka. Przeciętny użytkownik zobaczy szarą plamę w kształcie samolotu, na dodatek częściowo przysłoniętą chmurami. Wieje nudą...

Zmiana kadru pewnie by wystarczyła.

Edytowane przez Houston
Gość fishinthewater
Napisano

mrys niestety muszę się zgodzić z Houston'em chociaż wiem że sporo w to włożyłeś.

hmmm ... jest to jakaś odskocznia od tych prac pokazywanych z super detalami ale mimo wszystko wygląda to zbyt 'prosto'.

Pozdrawiam

Napisano

mrys... no sucho jakoś tak : / jak to jest, że raz robisz coś pokroju np "storm dancer" a raz jw.

masz kogoś nad sobą ? klient ? czy po prostu jaki samolot taki render ;)

Napisano

Eeee, widzę, że jakieś tam reakcje się jednak pojawiły:) Ta praca nie aspiruje Boże broń do rangi jakiegoś epokowego dzieła - też nie zaliczam jej do najlepszych, aczkolwiek ma kilka elementów z których jestem dość zadowolony. Np. najbardziej chyba jak dotąd w moich renderach konsekwentne oświetlenie. Co ciekawe bardzo się spodobała na kilku zagranicznych forach graficznych, i co jeszcze ciekawsze, szczególnie fotografom. Ale ponieważ np. zjechana "Verfluchtes englishes... " trafiła na front Blender Artists (co nie jest takie znowu proste) świadczy to jedynie, że ludzkie gusta się różnią.

Szczerze powiedziawszy mógłbym jeszcze trochę nad nią posiedzieć, ale ponieważ Kerkythea, w której renderowałem zaczęła strzelać fochy to po pierwsze zostawiłem jak jest a po drugie najprawdopodobniej zrezygnuję z KT.

W każdym razie mnie ta brzoskwiniowa tonacja nieodmiennie wprawia w dobry nastrój :D

PS. Bobcat był na zlecenie. Klient zadowolony :D

Napisano

Ładny :) rzeczywiście szkoda, że nie widać detalu. Ale jako obrazek bardzo ładny taki plastyczny, przywodzi na myśl taki czilałtowy lot z cygarem i whiskey :)

Pokażesz "goły" model?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności