Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Po mękach z Gladiatorem postanowiłem zrobic cos prostego i w ten sposób powstał ten obrazek. Jakoś mnie wprawia w dobry nastrój.

Tyl_okladka_small.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

IMHO jedna z Twoich najsłabszych prac. Ujęcie pokazujące najmniej ciekawą stronę samolotu, nie ma na czym zawiesić oka. Przeciętny użytkownik zobaczy szarą plamę w kształcie samolotu, na dodatek częściowo przysłoniętą chmurami. Wieje nudą...

Zmiana kadru pewnie by wystarczyła.

Edytowane przez Houston

Napisano

mrys niestety muszę się zgodzić z Houston'em chociaż wiem że sporo w to włożyłeś.

hmmm ... jest to jakaś odskocznia od tych prac pokazywanych z super detalami ale mimo wszystko wygląda to zbyt 'prosto'.

Pozdrawiam

Napisano

mrys... no sucho jakoś tak : / jak to jest, że raz robisz coś pokroju np "storm dancer" a raz jw.

masz kogoś nad sobą ? klient ? czy po prostu jaki samolot taki render ;)

Napisano
  • Autor

Eeee, widzę, że jakieś tam reakcje się jednak pojawiły:) Ta praca nie aspiruje Boże broń do rangi jakiegoś epokowego dzieła - też nie zaliczam jej do najlepszych, aczkolwiek ma kilka elementów z których jestem dość zadowolony. Np. najbardziej chyba jak dotąd w moich renderach konsekwentne oświetlenie. Co ciekawe bardzo się spodobała na kilku zagranicznych forach graficznych, i co jeszcze ciekawsze, szczególnie fotografom. Ale ponieważ np. zjechana "Verfluchtes englishes... " trafiła na front Blender Artists (co nie jest takie znowu proste) świadczy to jedynie, że ludzkie gusta się różnią.

Szczerze powiedziawszy mógłbym jeszcze trochę nad nią posiedzieć, ale ponieważ Kerkythea, w której renderowałem zaczęła strzelać fochy to po pierwsze zostawiłem jak jest a po drugie najprawdopodobniej zrezygnuję z KT.

W każdym razie mnie ta brzoskwiniowa tonacja nieodmiennie wprawia w dobry nastrój :D

PS. Bobcat był na zlecenie. Klient zadowolony :D

Napisano

Ładny :) rzeczywiście szkoda, że nie widać detalu. Ale jako obrazek bardzo ładny taki plastyczny, przywodzi na myśl taki czilałtowy lot z cygarem i whiskey :)

Pokażesz "goły" model?

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.